На засідання по справі Ростислава Білика знову не з’явився адвокат обвинуваченого, - ОПОРА

На засідання по справі Ростислава Білика знову не з’явився адвокат обвинуваченого, - ОПОРА

14.06.2019, 21:34

14 червня у Першотравневому районному суді міста Чернівці мало відбутися судове засідання у справі Ростислава Білика щодо підкупу виборців на місцевих виборах 2015 року. Розгляд перенесли, оскільки до суду не з’явився захисник обвинуваченого

Як повідомив присутній на засіданні омбудсмен Громадянської мережі ОПОРА Василь Купіна, Ростислав Білик розповів, що його захисник не зміг прибути на розгляд справи з особистих причин. Також адвокат обвинуваченого пропонує розірвати договір про надання правової допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над депутатом Чернівецької міськради Ростиславом Біликом у справі підкупу виборців вкотре відклали

Ростислав Білик сказав, що до наступного судового засідання він визначиться із захисником, і попросив суд відкласти розгляд справи. Прокурор не заперечував щодо задоволення цього клопотання.

Суд на місці ухвалив: задовольнити клопотання обвинуваченого Білика та відкласти судове засідання. Наступне судове засідання у справі Білика відбудеться 25 червня о 10 год. 00 хв.

Нагадаємо, що попереднє засідання, яке мало відбутися 13 травня, відклали, оскільки до суду не з'явився прокурор та захисник обвинуваченого.

За коментарями звертайтеся:

Тарас Прокоп, координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Чернівецькій області

Ярина Боринець, комунікаційниця Громадянської мережі ОПОРА у Чернівецькій області

 

1