На замітку Довганичу: парламентарі рекомендували Гайничеру і Галицю відчепитися від Лібанової

На замітку Довганичу: парламентарі рекомендували Гайничеру і Галицю відчепитися від Лібанової

18.06.2013, 17:44

"Парламентські слухання щодо проблем кнговидавництва та книгорозповсюдження рекомендують органам місцевого самоврядування забезпечити неухильне дотримання чинного законодавства в частині заборони відчуження приміщень книгарень (одна з рекомендацій). Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. Може після цього депутати Чернівецької облради схаменуться та залишать книгарні в спокої . P.S. Особливо звертаю на цей документ увагу Довганича!!!"

Як повідомила прес-служба обласнохї ради, постійна комісія обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (голова комісії – Олександр Смотр) розглянула низку подань щодо призначення на посади керівників комунальних підприємств. Зокрема, депутати погодились на звільнення від тимчасового виконання обов’язків директора книжкового комісійного магазину «Букініст» Едуарда Добржанського та призначення тимчасово виконуючим обов’язки директора Віктора Довганича. Постійна комісія погодилась також на укладання нового контракту з директорами торгівельних підприємств «Художня книга» Раїсою Савічевою та «Здоров’я» - Ростиславою Вергун, погодила також низку інших призначень.

Депутати розглянули подання облдержадміністрації з п’ятьма кандидатурами на посаду Генерального директора обласного комунального підприємства «Буковинська книга». У зв’язку з тим, що постійна комісія не має повноважень з конкурсного відбору керівників комунальних підприємств, в тому числі майбутнього керівника «Буковинської книги», депутати рекомендували ОДА визначити єдину кандидатуру та внести її на розгляд на черговому засіданні комісії.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Заголовок, як завжди вражає! Це щось на кшталт "Севодня ночью пад мастом паймали Гитлера с хвастом"! Юро ЖЖЕТ!!!

avatar

ха-ха-ха

18 червня 2013 12:05

А може то лібановій пора відчепитися від комунальної (а не власної) книгарні?

avatar

Віктор

18 червня 2013 16:16

Вікторові: не завжди все вирішується юридичною власністю. Це книгарня, та ще й незвичайна. Лібанова не пропаде, а магазин, як у поета сказано, "не той тепер Миргород"...

avatar

Спокійна

18 червня 2013 21:41

До чого тут Юро?! Його не цікавить містечкова політика і клоунада. Йому до біса ці заголовки і цей сайт. Він весь у великих звершеннях і удає, ніби не помічає, як його щирі друзі прилаштувалися позаду нього і на повну використовують його ім,я та й його самого.

avatar

До ха-ха-ху

19 червня 2013 08:41

Смотр та Довганіч - брати близнюки. Люди!!! Подивіться!!! Моральні уроди в облраді! Урод урода призначає! Які там книжки?!

avatar

Чернівчанин

19 червня 2013 23:27