На вихідних у театрі  «Малюк»  - перша прем’єра нового сезону

На вихідних у театрі «Малюк» - перша прем’єра нового сезону

24.10.2014, 22:00

Уже на вихідних буковинці зможуть переглянути виставу

Цими вихідними муздрамтеатр Ольги Кобилянської потішить глядачів прем’єрою веселої та легкої французької комедії «Малюк».

Вистава видовищна, яскрава та легка.

Детальніше, про акторський склад та підготовку до прем'єрної вистави - дивіться у сюжеті.

 

 

Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської 

 ПРЕМЄРА

25-26 жовтня

18:30

 Жан де Летраз

«МАЛЮК»

музична комедія

 Першою прем’єрою у новому сезоні стане комедія «Малюк» за мотивами п’єси французького автора Жана де Летраза. Це легка французька комедія з усіма особливостями притаманними цьому жанру. Режисер-постановник – Віталій Денисенко (м. Запоріжжя), відомий чернівчанам за постановками «Панночка» та «Шельменко-денщик». Художник-постановник – Наталія Тарасенко (м. Львів, автор сценографії вистави «Срібний павук»).

Яскрава, видовищна музична сучасна вистава про кохання.

Синочокові керуючого велосипедної фірми набридло вчитися – він хоче одружитися. Грізний татусь погрожує відправити його в далеку колонію. Але вже пізно: у юного синочка з'явився малюк, про що з милою посмішкою повідомила чарівна Лулу. Як приховати від тата появу малюка, де взяти гроші, щоб відкупитися від Лулу?

У юного ловеласа голова йде обертом. І тоді на допомогу приходить рідна сестра. Вона повідомляє батькам, що у неї також є малюк! Все перемішалося у домі Фонтанж! Малюка ховають: то малюк нікому не потрібен, а то раптом потрібен усім! Справжній водевіль!

У ролях знані актори: засл. арт. України Лариса Попенко, Микола Гоменюк, Назар Кавулич, Сніжана Гринюк, Ксенія Король та інші, а також нові актори – Світлана Сурай, Андрій Топорівський.

До зустрічі на прем’єрі! 

Відео: Чернівецький Промінь

1