На виборах мера Чернівців опозиціонер Москаль проголосує за 'регіонала'

На виборах мера Чернівців опозиціонер Москаль проголосує за "регіонала"

20.04.2013, 21:27

Народний депутат України від ОО "Батьківщина" Геннадій Москаль під час чат-конференції в газеті Час заявив, що екс-начальника УМВС у Чернівецькій області Миколу Харабару звільнили через результати виборів у Чернівцях.

- Колись у вас була сильна команда: Король, Москаль і Харабара, - зазначив читач, - допоможіть тепер Харабарі стати мером. Його образили регіонали.

- Тут є доля правди, - відповів Геннадій Москаль, - Харабару зробили винним в провалі виборчої кампанії по місту Чернівці. Хоча управління внутрішніх справ не є суб"єктом виборчого процесу.

Але я особисто, якщо будуть вибори в Чернівцях (про що мене бере великий сумнів), проголосую за Харабару. Оскільки в нього є господарська жилка.

Питання в іншому. А чи будуть вибори Чернівецького міського голови? Логіка в Партії регіонів "залізобетонна" - нема кандидата - немає виборів. Це показало останнє голосування по місту Києву, де кандидат від Партії регіонів Попов не дотягує навіть до посади начальника ЖЕКа, а кандидат від Партії регіонів в Чернівцях Михайлішин не дотягує до посади до керівника ритуальної служби.

Джерело:  чат-конференція в газеті Час.

Довідка: колишній начальник УМВС в області Микола Харабара є депутатом  Чернівецької обласної ради і входить до фракції Партії регіонів. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Щось тут теє то як не вяжеться:  Харабара входить до фракції ригоналів, а Москаль проголосує за Харабару.  Розберіться хто є хто ?

avatar

Опозиціонер

21 квітня 2013 16:44