На виборах до Кілійської ОТГ виявили покупця голосів від 'Батьківщини' (ФОТО)

На виборах до Кілійської ОТГ виявили покупця голосів від "Батьківщини" (ФОТО)

29.04.2018, 16:17

У зошиті виявили список осіб з номерами телефонів які раніше отримали гроші від кандидатів висунутих цією партією.

На Одещині на віборах до Кілійської ОТГ, на купівлі голосів затримали наглядача від "Батьківщини". Як передає Depo.Одеса, про це у Facebook повідомив голова кілійської райради Павло Бойченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівецькій області (Заставнівська ОТГ) роздавали продукти від імені кандидатів від "Народного Руху України", "Радикальної партії" та "Самопомочі", - КВУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак прогнозує реальні тюремні строки за чернівецьке «ноу-хау» на виборах з червоними ручками у студентських гуртожитках

"Всеїдна Батьківщина! На фото зошит, який поліція вилучила у офіційного спостерігача від партії "Батьківщина" на виборчій дільниці школи # 3 в Кілії", - повідомив Бойченко.

У зошиті виявили список осіб з номерами телефонів які раніше отримали гроші від кандидатів висунутих цією партією з номерами телефонів.

"Тих хто вже прийшов акуратно викреслюють. Покупець голосів втекла. Її ім'я Морозова Галина Іванівна. Але всі її дані є. Вона була зареєстрована в журналі. Її шукає поліція", - додав голова кіоійської райради.

За даним фактом порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 квітня, відбудуться вибори депутатів сільських, селищних, міських рад Кілійської, Любашівської та Окнянської об?єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Більше за життя Одеси та області читайте на Depo.Одеса

Приєднуйтеся до нашої групи у Facebook

ДОВІДКОВО:

Час обирати нових лідерів нової системи управління країною, які готові власноруч змінювати на своїх територіях життя на краще і творити. Вітаю з Днем народження 40 об’єднаних громад, у яких сьогодні проходять перші вибори! Про це Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко написав на своїй сторінці у FB.

«Символи Змін – сучасні нові школи, дитсадки, амбулаторії, будинки культури, дороги… Можливо, для більшості це просто слова, але для жителів новоутворених громад це нова точка відліку, нові фінансові можливості, зовсім інший підхід до планування та управління, вірний шлях до розвитку», - наголосив Геннадій Зубко. 

Тож сьогодні перші вибори проходять у 40 об’єднаних територіальних громадах: 4 міських, 14 селищних, 22 сільських ОТГ. До складу цих 40 ОТГ увійшли 133 місцеві ради.

Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в 1 об’єднаній територіальній громаді, у Волинській області – в 1 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 4 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Запорізькій області – в 7 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 2 ОТГ, у Кіровоградській області – в 3 ОТГ, у Луганській області – в 1 ОТГ, в Одеській області – в 3 ОТГ, у Полтавській області – в 2 ОТГ, у Рівненській області – в 3 ОТГ, у Сумській області – в 1 ОТГ, у Тернопільській області – в 2 ОТГ, у Харківській області – в 4 ОТГ, у Херсонській області – в 1 ОТГ, у Хмельницькій області – в 2 ОТГ, у Чернівецькій області – в 2 ОТГ.

Окрім того, 29 квітня відбудуться ще й додаткові вибори депутатів у громадах, приєднаних до ОТГ. Зокрема, у Житомирській області такі вибори відбудуться у 2 селищних радах, у Запорізькій області – в 1 сільській раді, у Харківській області – в 1 селищній раді, у Чернівецькій області – 1 селищній раді.

Після проведення виборів 29 квітня загалом в Україні буде створено 705 ОТГ.

Практика фальшування результатів виборів або скупки голосів в Україні має відійти у минуле, а за такі дії потрібно встановлювати жорстку відповідальність. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він повідомив, що Уряд напрацював спеціальний законопроект, який передається до Верховної Ради і може бути ухвалений вже в найближчій перспективі. 

Важливість ініціативи, на думку Глави Уряду, беззаперечна, адже 2019 рік – рік президентських та парламентських виборів.

«В Україні має бути чітке розуміння: ті, хто намагатимуться фальшувати, скуповувати голоси, будуть нести відповідальність», - сказав Глава Уряду.

Довідково 

Проект закону розроблений силами Міністерства внутрішніх справ спільно з громадськими організаціями. Він вносить зміни до деяких законодавчих актів, в тому числі Кримінального кодексу. Ключова мета законопроекту - встановлення покарання за порушення прав виборців і попередження спроб порушити виборчі права. Під час підготовки законопроекту проводилося дослідження, яке засвідчило: 68% українців не задоволені ступенем прозорості виборчих процесів.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ця інфа повна фігня, це можуть бути списки тих людей які при проведенні з ними агітації підтвердили що будуть голосувати за кандидата від цієї партії. Там же не вказано ні сум ні підписів. Згадайте чорну бухгалтерію ригів там в списках суми вказанфі а так це беруть на "ура" кандидата , і мають нагоду паплюжити.

avatar

повна фігня

29 квітня 2018 21:44

1.  Если это полная фигня, то почему Морозова сбежала? 

2.  Если открыто уголовное производство, то существует тайна следствия и за её раскрытие есть уголовная ответственность. Все факты известны только следователю и процессуальному прокурору. 

3.  От нефик делать (полной фигни) уголовное производство не открывают. Должно быть достаточно оснований (доказательств) для внесения в ЕРДР (ст. 214 УКУ)!

4.  Можно подумать, что кто-то верит в то, что в Украине есть, хотя бы одна партия, которая не занимается подкупом на выборах.

ВО ВЛАСТЬ ВСЕГДА ЛЕЗЛИ ЧИНОВНИКИ-НЕГОДЯИ, БИЗНЕСМЕНЫ-НЕГОДЯИ, ТИПА "АКТИВИСТЫ"-НЕГОДЯИ И ДРУГАЯ НЕЧИСТЬ, СЧИТАЮЩИЕ, ЧТО ВЕСЬ МИР ПРОДАЖНЫЙ!!!

     Если Тимошенко станет президентом, или премьер-министром, или возглавит Верховный Совет, то ровным счётом ничего не изменится (а возможно станет ещё хуже!), так как и в её команде преобладающая часть конченные подонки (включая Мунтяна с его командой)!!!

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина

avatar

Геннадий Геков

30 квітня 2018 00:08