На вулиці Федьковича у Чернівцях хочуть звести багатоповерхівку

На вулиці Федьковича у Чернівцях хочуть звести багатоповерхівку

07.05.2016, 00:54

Замовник хоче на місці будинку чотириповерхівку

Ескізний проект будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Федьковича, 51 презентували на розгляд архітектурної ради. Замовник, Дмитро Дручук, власник земельної ділянки, хоче звести на місці одноповерхового будинку, чотириповерхову багатоповерхівку.

За словами архітектора Юлії Стрийської, згідно із ескізним проектом, тут планують звести чотириповерховий будинок з підвалом на чотири квартири. Також гараж на чотири авто. Площа кожної квартири буде – 153 кв. м.

Проект винесли на розгляд містобудівної ради, оскільки, як зазначила головний архітектор міста Наталія Хілько, віднині на містобудівну раду будуть виноситись усі ескізні пропозиції, які важливі для міста, перед зміною цільового призначення.

Члени містобудівної ради висловилися проти багатоповерхівки на вулиці Федьковича. Характер вулиці - садибної забудови, а не багатоповерхівок, каже Олена Пушкова.

Архітектору порадили звести двоквартирний будинок. Проект зняли з розгляду на доопрацювання та рекомендували архітектору звернути увагу на вказані моменти. 

Джерело: http://vidido.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Давайте, забодовуйте все місто потворними будівлями! Все продайте.і знищьте

avatar

Коля

09 травня 2016 11:24