На Центральній площі Чернівців місцевий «АВТО-МАЙДАН» провів акцію «Ні наркотикам»

На Центральній площі Чернівців місцевий «АВТО-МАЙДАН» провів акцію «Ні наркотикам»

30.06.2016, 00:57

Сьогодні, 29 червня, з нагоди Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиків, котрий світова спільнота відзначає 26 червня, Чернівецька обласна організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» на Центральній площі провела акцію під гаслом «Ні наркотикам».

Так, вже майже пів року політична сила втілює в життя громадський проект «Ні наркотикам», який заснував лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» Сергій Качмарський.  До нього приєдналось досить багато небайдужих людей, котрі вирішили спільними зусиллями вести боротьбу проти наркоманії в Чернівцях.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО «АВТО-МАЙДАН».

Як повідомив сам Сергій - ця акція проводилась для того, аби звернути увагу жителів нашого міста на проблему, котра пов’язана із вживанням молоддю наркотичних речовин та її наслідками.

«Сьогодні ми роздавали чернівчанам агітаційну продукцію, на якій вказано номер телефону гарячої лінії, куди можна анонімно телефонувати та повідомляти інформацію про місця збуту та вживання наркотиків. Люди підходили, цікавились нашою діяльністю, та охоче брали собі брошури. Вони виявляли подив стосовно того, що саме молодь вирішила проводити агітацію за життя без наркотиків. Деякі із них на місці розповідали про те, де саме бачили використані шприци. Загалом за годину наші активісти роздали близько 1500 одиниць поліграфічної продукції . Впевнений, це принесе свої результати» - розповідає Сергій.

Крім того очільник місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» висловлює подяку за допомогу Ліні Ільніцькій, засновниці модельного агентства «Шоу Тайм», дівчатам-моделям, котрі завжди виявляють бажання приєднатись до добрих справ і популяризують здоровий спосіб життя, а також Ігорю Іглінському, батьку чотирьох дітей, який вважає, що наркотики – це зло, проти якого треба боротись разом. Він вирішив приєднатись до громадської організації, та стати одним із співзасновників ГО «Ні наркотикам».

«Хочу висловити велику подяку за розуміння та підтримку і Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА, та безпосередньо Оксані Андрієць» - зазначив Сергій Качмарський

1