На Топорівській легковик збив двох 15-річних хлопців

На Топорівській легковик збив двох 15-річних хлопців

03.03.2021, 22:57

Сьогодні, 3 березня, по вулиці Топорівській трапилася аварія, в результаті якої травми отримали хлопці віком 15 років. Медики госпіталізували їх до Чернівецької обласної лікарні швидкої медичної допомоги. Наразі на місці події працюють поліцейські.

За вказаною адресою на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та співробітники Управління патрульної поліції Чернівецької області. Правоохоронці встановили, що 55 -річний водій автомобіля «Renault» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох 15-річних хлопців, які рухалися в одному напрямку з автомобілем. Попередньо, внаслідок аварії один із потерпілих отримав травму голови, а інший – перелом ноги. Їх медики доправили до лікарні для надання медичної допомоги та визначення ступеня важкості отриманих тілесних ушкоджень.

На місці ДТП правоохоронці здійснюють низку поліцейських заходів для встановлення причин та обставин скоєння аварії.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України.  
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1