На Сокирянщині завідуюча ДНЗ 'Барвінок', умисно ігноруючи Новодністровську ОТГ, залишила працівників без грошей

На Сокирянщині завідуюча ДНЗ "Барвінок", умисно ігноруючи Новодністровську ОТГ, залишила працівників без грошей

23.01.2019, 15:15

Сьогодні Новодністровську ОТГ відвідав народний депутат України Максим Бурбак. Візит виявився насиченим на події, бо людей зійшлося чимало (як прихильників, так і противників ОТГ). На початку побудувати діалог було важко, адже були спроби закрикування та зриву зустрічі. Але все ж всім бажаючим вдалося поспілкуватися з Максимом Бурбаком та отримати відповіді на свої питання.

Про це повідомив Ігор Нажига

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак у Ломачинцях пообіцяв усіляко допомагати громаді

Крім цього парламентар відвідав ДНЗ "Барвінок" та передав діткам дитячі книги. Хорошу колекцію книг отримали також Ломачинецька сільська та Новодністровська міська бібліотека.

- Говорили про проблему з виплатою заробітньої плати працівникам установи ДНЗ "Барвінок", - повідомив Ігор Нажига. - Адже заклад належав Ломачинецькій сільській раді, а тепер Новодністровській міській, яка являється правонаступником і останні місяці 2018 року виплачувала даним працівникам заробітню плату. Та завідуюча умисно ігнорує владу ОТГ та подала документи на оплату в район, вірячи обіцянкам районного керівництва... Люди по цей день без грошей...

1