На Сокирянщині вживають заходи, щоб відвернути загрозу тероризму

На Сокирянщині вживають заходи, щоб відвернути загрозу тероризму

21.07.2014, 00:56

В Сокирянському районі вживаються заходи по забезпеченню стабільної суспільно-політичної ситуації.

 З метою забезпечення стабільності та громадського порядку на території району у зв’язку із загальнополітичною ситуацією, що склалася в державі, підвищення рівня терористичної загрози виконавча влада району скоординовано співпрацює з правоохоронними органами. Як повідомлялося раніше, 10 липня при заступнику голови Сокирянської райдержадміністрації Богдану Банчуку відбулася нарада, за результатами якої її учасник дійшли згоди щодо беззаперечної та активної співпраці всіх силових, контролюючих, владних структур та громадськості в напрямку виявлення та подолання на території району фактів корупційної діяльності, незаконного обігу алкогольної та тютюнової продукції, а також можливого поширення серед населення сепаратистських  настроїв.

Варто зазначити, що до цієї роботи залучено членів районного антикорупційного громадського об’єднання, створеного за сприяння Народної Ради Чернівецької області Громадського об’єднання «Антикорупційна комісія Народної Ради Чернівецької області».

Зокрема, на території району вживаються заходи щодо недопущення підвищення рівня терористичної загрози та першочергові дії в разі виявлення фактів діянь з ознаками терористичного акту. Також посилено контроль за ввозом незаконної продукції через кордон та залучення до проведення рейдів представників правоохоронних органів та громадських активістів з тим, аби вчасно виявити факти порушення чинного законодавства та вжити вичерпних заходів щодо притягнення до відповідальності винних осіб. Про це BukNews повідомили у відділ з питань внутрішньої політики Сокирянської РДА

Питання забезпечення військовослужбовців району, які перебувають в зоні антитерористичної операції, а також тих, хто готується до відправлення на схід України, надійними засобами особистого захисту обговорено в ході засідання логістико-інформаційного центру з підтримки військовослужбовців, які перебувають на сході України, та членів їх сімей, яке відбулось сьогодні під головуванням першого заступника голови РДА та координатора Центру Олексія Бойка.

За словами Олексія Сергійовича у кожному населеному пункті з розумінням підтримують ініціативу Центру та оперативно збирають кошти на придбання засобів індивідуального захисту наших хлопців. Сьогодні їм наша підтримка і допомога у захисті дуже необхідна. Крім того, відповідно до рішення сесії Сокирянської районної ради для забезпечення військовослужбовців району, які перебувають в зоні антитерористичної операції, виділено 120 тисяч гривень з районного бюджету. Кошти будуть спрямовані на придбання бронежилетів. Наразі вирішується питання щодо визначення підприємства, яке могло би виготовити необхідну кількість бронежилетів відповідної якості.

«Питання забезпечення наших військовослужбовців всіма необхідними речами та засобами захисту є принципово важливим завданням влади району» – зазначив Олексій Бойко. «Я особисто контролюватиму цей процес» – додав він.

1


КОМЕНТАРІ (1)

А хто визначає критерії сепаратистських настроїв? Що за маячня твориться в районі? О це так можна зализати сраку "начальству" аж до нєпроходімості! Сукирянський район один з самих корумпованих районів області. Ось і виходить, що корупціонери очолили боротьбу з корупцією. А саме головне це боротьба проти "поширення серед населення сепаратиських настроїв" Срамота одна! Воістину застав дурня богу молитись, то він лоба розшибе.

avatar

м. Сокіряни

21 липня 2014 01:35