На Сході підірвалися БТРи з військовими з Буковини — один солдат загинув: вшануємо пам’ять полеглого в бою за Україну

На Сході підірвалися БТРи з військовими з Буковини — один солдат загинув: вшануємо пам’ять полеглого в бою за Україну

16.07.2014, 15:27

Вшануємо пам’ять солдата, полеглого в бою за Україну

Сьогодні,  16 липня 2014 року, на території частини А 2582, що  по вул. Московської Олімпіади, 6, з 15.00 до 18.00 відбудеться прощання із загиблим на Сході України військовослужбовцем старшим солдатом Андрієм ШУДРАВИМ.

Вічная пам’ять! 

 Інформація за телефоном:

підполковник Сергій Берець, 067 254 00 94, 093 6 777 608

 На Сході країни на вибуховій речовині підірвалися два бронетранспортери з військовими із Чернівецької області. У результаті один солдат загинув, ще десятеро – поранені. Де саме пролунав вибух, у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті поки не кажуть.

Про це йдеться у сюжеті новин "Огляд дня" на телеканалі ZIK.

Наразі відомо, що загинув 25-літній уродженець Івано-Франківщини, на Буковині проживав разом з сім’єю. Ані імені, ані прізвища військового поки не називають.

"Це були наші буковинці, які входили в склад 3-ї батальйонно-технічної групи. Зараз вирішується питання щодо евакуації декого із них у Львівський та у Вінницький шпиталі", – прокоментував військовий комісар Чернівецької області Віталій Чурай (на фото).

Наразі усі обставини трагедії з’ясовують.

Про своє поранення в зоні АТО повідомив ще один чернівчанин Юрій Шипітко. 

Вчора обстріляли нас, - написав він 15 липня на своїй сторінці у ФБ. - Врешті решт попали(((( в мене тоже(((( осколки міни в ліву руку, спину і десь царапнуло голову. Але все нормально. Прооперували. Не знаю яким макаром опинився в Дніпропетровську".

Очевидно, що це було під час ранкового обстрілу під Амвросіївкою 3 батальйону 72-ї бригади, про який повідомив журналіст Роман Бочкала, який знаходиться в зоні АТО. Тоді внаслідок  обстрілу загинуло четверо українських військових.

А лише за день до того Юра Шипітко повідомив про таке: 

"Випробував броніка. 5м і ніфіга! Харош! Випробовував коли лупили під кіпіш літаючого безпілотника навколо нас. Нарешті, за третьою спробою збили його!!!! Не встиг сфоткати але той самальотік упав))) Це була його третя спроба. Факт: бронік хароший!!!! Безпілотника нема)))))))))"

1