На сітілайтах, які раніше належали депутатові Чернівецької міськради Олександрові Пуршазі, встановили антигендерну рекламу

На сітілайтах, які раніше належали депутатові Чернівецької міськради Олександрові Пуршазі, встановили антигендерну рекламу

16.09.2018, 11:47

У Чернівцях на тротуарі по вулиці Героїв Майдану з’явилась низка сітілайтів з рекламою антигендерного характеру.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила користувачка Тетяна Слісаренко.

Вона опублікувала світлини із конструкціями, на яких зображена гомофобська реклама та інформація антигендерного характеру.

За повідомленням керівника інспекції з питань благоустрою Сергія Обшанського, ці рекламні конструкції раніше належали депутатові Чернівецької міськради від фракції "Батьківщина" Олександрові Пуршазі.

"Зараз ними опікується церква, яка розташована на розі вулиць Героїв Майдану та Комарова", - повідомив Обшанський.



Раніше Олександр Пуршага на сесії міськради різко розкритикував діяльність ЛГБТ-спільнот і заявив, що підтримує рішення про рекомендацію їм утриматись від проведення своїх заходів у місті.

Нагадаємо, депутат Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто" Анатолій Чесанов заявив, що він гордий через те, що обранці "заборонили ЛГБТ-паради" у Чернівцях.

Про це Чесанов повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Зокрема, обранець висловив обурення через новинний сюжет телеканалу ТВА, в якому журналісти назвали відповідне рішення міськради "гомофобським".

Він додав, що вважає себе гомофобом, і гордий через те, що "ми заборонили паради ЛГБТ".

У Чернівцях депутат міськради назвав себе гомофобом


Як відомо, 30 серпня Чернівецька міська рада ухвалила рішення, згідно з яким депутати рекомендують ЛГБТ-спільноті утриматись від проведення своїх заходів на території міста.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Давно пора.

avatar

В. Козьмик

16 вересня 2018 19:22

Абсолютно згоден з гаслами. Просто уявіть, зо всі стали нетрадиційними - через скільки людству гаплик? Гаслідкт паління, алкоголю і наркоти вмирають від заздрості.

avatar

Джейкоб

17 вересня 2018 18:04