На шкоду чистоті довкілля і пішоходам: популісти Зеленського продовжують загравати з євробляхарями

На шкоду чистоті довкілля і пішоходам: популісти Зеленського продовжують загравати з євробляхарями

16.08.2019, 17:32

Відстрочка штрафів до кінця 2019 буде останньою

Президент України Володимир Зеленський ініціював законопроект, яким пропонується відстрочити до кінця року дату початку застосування штрафних санкцій за несвоєчасну розмитнення автомобілів на єврономерах. Про це заявив народний депутат Владислав Криклій, якого партія “Слуга народу” делегує на посаду голови транспортного комітету Верховної ради, в інтерв’ю виданню LIGA.net.

При цьому Криклій вважає, що це буде остання відстрочення, оскільки ті, хто бажає реєструвати автомобілі, навряд чи з’являться.

Народний депутат зазначив, що у багатьох просто немає документів на машини. “У січні-лютому спостерігалася аномальна кількість реєстрацій автомобілів на єврономерах. Тільки в січні 2019-го зафіксували понад 200 тисяч реєстрацій транспорту, показник січня 2018-го – 70 тисяч реєстрацій”, – скзав він.

За його словами, зараз залишилися незареєстрованими тільки ті, хто не хоче, не може або не має документів. “Ось вони і намагаються це відтягувати. Коли закінчиться період без штрафів, будемо сідати і на цифрах дивитися кількість реєстрацій”, – додав депутат.

1