На сесії міськради студент вимагав притягнути до відповідальності Ростислава Білика (ВІДЕО)

На сесії міськради студент вимагав притягнути до відповідальності Ростислава Білика (ВІДЕО)

29.09.2016, 21:29

13 сесія міської ради VІІ скликання розпочалася о 10 ранку 29 вересня з хвилини мовчання

Всього в порядку денному 34 питання.

На своєму звичному місці - депутат від партії "Рідне місто" Ростислав Білик, який зник з Чернівців на 7 місяців, після того, як його звинуватили у підкупі студентів на виборах в 2015 році.  

До депутатів з трибуни звернувся студент, який запевнив, що сам був присутній на виборчій дільниці, де виборці зізналися у підкупі. Тому вимагає притягнути депутата Р.Білика до відповідальності.

Чому Білик у сесійній залі і чи за це стояв Майдан, намагався поцікавитися у депутатів міськради студент, активіст Майдану Степан Петей. 

 - Майдан. За що ми боролися всі - за чесну правову державу, де буде свобода слова, де буде чесність, де депутати не будуть дурити народ, де будуть нормальні дороги, де буде нормальна держава, в якій нас не дуритимуть, - наголосив Степан Петей, студент, активіст Євромайдану.

Та варто тільки було згадати про підкуп голосів, як хлопця швидко освистали колишні регіонали, тушки і псевдоактивісти, мовляв, ганьба, а доказів підкупу студентів на виборах 2015-го досі немає. 

І заступитися за активіста, який під тиском більш голосистих та досвідчених спікерів міськради, очевидно, знітився, ані серед депутатів, ані серед присутніх у залі, виявилося нікому. А на заклик притягнути до відповідальності винних обранці відверто розсміялися.  

ТВА

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/15126-sesiya-miskradi-trivae-student-vimagae-prityagnuti-do-vidpovidalnosti-rostislava-bilika-foto. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (6)

Студент состоит в бандфорировании Андрея Палубия желтых платочков.

НИ ОДИН ЖЕЛТЫЙ ПЛАТОЧЕК НЕ ПОСТРАДАЛ ВО ВРЕМЯ МАЙДАНА.

ВСЕ ЖЕЛТЫЕ ПЛАТОЧКИ ПОЛУЧИЛИ ХЛЕБНЫЕ МЕСТА И ДОЛЖНОСТИ

avatar

29 вересня 2016 19:16

Путін тобі таке розказав? ????   !!!!!!!Рідне місто це сателіт Ригів,  Так що молись на цих "жовтих платочків" щоб вони тебе наркомана від біди врятували!)))

avatar

кузя

30 вересня 2016 10:12

так посмотрите на него. он явно уже лет 10 как не студент.

работать пускай идет а не херней тут страдает.

 

 

avatar

студенТ

30 вересня 2016 11:54

Куля ты дебил или имбецил? Ах, да, ты желтый платочек ))))

avatar

30 вересня 2016 12:48

35-річний студент??? Бурбак знову приволік до трибуни очєрєдну "жертву режиму"... Загалом знайшли за пару шматів ((с) Каспрук) чергового цапа-відбувайла, який за бомбони готовий свідчити проти Білика, при цьому підставляючи себе як оті 3 попередніх придурка!)))

avatar

Людмила Дудченко

30 вересня 2016 15:15

До Петея.

Ти звернувся не на ту адресу. Тобі необхідно звернутись із офіційною заявою до правоохоронних органів. Те,що ти пробелькотів, буде направлено проти тебе. Ти, що козел не розумієш,що ідеш по сліду попередників. Білик уже тікати не буде, а на тебе заяву подат може.

avatar

Чернівчанин

01 жовтня 2016 19:18