На селекторній нараді з Аваковим чернівецькі поліцейські обговорили забезпечення законності під час позачергових виборів народних депутатів України

На селекторній нараді з Аваковим чернівецькі поліцейські обговорили забезпечення законності під час позачергових виборів народних депутатів України

17.06.2019, 09:32

В Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області відбулась відеоселекторна нарада керівництва МВС під головуванням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Правоохоронці обговорили питання стану підготовки сил і засобів органів системи МВС до виконання завдань із забезпечення законності та правопорядку в державі під час проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Як і на виборах Президента України, так і на позачергових парламентських, поліція забезпечить законність, прозорість та чесність виборчого процесу. Поліцейські оперативно реагуватимуть на всі звернення, пов’язані із порушенням виборчого законодавства. А також неухильно дотримуватимуться політичної нейтральності.

Усі працівники поліції перейдуть на посилений режим несення служби. Напередодні виборів будуть проведені неупереджені та ретельні перевірки щодо готовності правоохоронцями забезпечувати охорону публічної безпеки і порядку та реагувати на порушення під час виборів.

Нагадаємо, з 24 травня 2019 року на Буковині розгорнуто роботу Ситуаційного Центру задля цілодобового моніторингу передвиборчої ситуації в області.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1