На протестувальників у Чернівцях кинули 'Беркут', щоби ті не зіпсували настрій Лаврову

На протестувальників у Чернівцях кинули "Беркут", щоби ті не зіпсували настрій Лаврову

13.01.2013, 22:18

Під час сутички протестувальників та правоохоронців у Чернівцях зламали невеличкий металевий паркан біля магазину на вулиці Університетській. На підмогу міліціонерам у формі прибув мікроавтобус із людьми в цивільному. Під час штовханини у пікетувальників забирали прапори та ламали їх. Люди у цивільному представлятися відмовлялись. Про сутичку під резиденцією у своєму блозі на Вкурсі.ком розповів очевидець тих подій Володимир Карагяур:

"Перед зустріччю міністрів закордонних справ України та Росії в центральному корпусі ЧНУ я побачив як з вул. Щепкіна вийшла велика група ппсників, а з Коцюбинського ще підтягнулася немаленька група бійців «Беркуту», крім того було джуе багато охорони в цивільному (так називаємих молодиків). Чому вони всі рухались до вул. щепкіна стало зрозуміло згодом, коли велика група людей з прапорами ВО Свобода спробувала з Щепкіна прорватися на Університетську. Близько 100 людей намагалися прорватися на вул. Університетську, де і були заблоковані підрозділами ППС та Беркут. Пізніше туди підігнали два «бобіка» якими також перекрили вулицю. Під час першої спроби прорватися міліція переламала свободівцям половину прапорів. Звук ламання вудок від правпорів був дуже чутний. Хтось з міліцонерів кричав — "Горук, что же вы делаете". Пізніше вирішили до стін резиденції приййти і їнші опозиціонаери — Олексія Каспрука, який на кинув собі на плечі прапор ЄС, кордон міліції на перехресті вулиць Університетської та Б. Хмельницького довго не пускав пройти в сторону резиденції, але згодом пустили його та ще декількох фронтовиків. Цей самий кордон відправив бабусю, яка живе поруч обходити по колу вулицю — а що вона стара жінка могла сказати — вона ж не Каспрук. Такої кількості охорони я давно вже в Чернівцях не бачив. Маючи невеличкий досвід стажування в МЗС можу сказати, що така кількість охорони крім міліції яка стримувала свободівців нікому не потрібна. Так склалося в сучасній історії, що міністри закордонних справ не найголовніші цілі терористів та тому подібних персон".

Фоторепортаж molbuk.ua.

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

13 січня 2013 18:53

avatar

Myhajlo Tokarjuk

13 січня 2013 18:53

Кто знает, подскажите - с какого райотдела эти молодые парни отдетые по гражданке ? Особенно интересует тот бритый, который в голубых джинсах и дубленке с меховым воротником. Он на видео  1:07 и  на 1:20 минуте.

Очень надо накопать побольше информации на него. Этот хлопец занимается сбором дани с предпринимателей.

avatar

вопрос к знающим

13 січня 2013 23:19

вопрос к знающим  .!.  .!.  .!.  .!.  .!.  .!.   -тебе!!!!!!

avatar

14 січня 2013 19:21