На пропозицію депутата фракції 'Народний контроль' Михайла Яринича міськрада  ухвалила Програму впровадження е-квитків

На пропозицію депутата фракції "Народний контроль" Михайла Яринича міськрада ухвалила Програму впровадження е-квитків

08.12.2017, 22:48

Чернівецька міська рада з другої спроби голосування ухвалила Програму впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в громадському пасажирському транспорті на 2017-2020 роки.

Це сталося пізно ввечері 8 грудня на черговій сесії міськради.

Депутат фракції "Народний контроль" Михайло Яринич запропонував депутатам повернутися до розгляду цього питання, після чого міськрада більшістю голосів обранців підтримала це рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Валерій Чинуш виступає за комунізм у громадському транспорті



Загальний обсяг програми становить 25 млн 377 тис грн, з яких майже половина (12 млн 175 тис грн) складатиметься із коштів міського бюджету, ще 722 тис грн - із коштів комунального підприємства "Чернівецьке тролейбусне управління" та 12,4 млн грн - інші джерела.

Як зазначається у документі, реалізація цієї програми дозволить пасажирам отримати можливість використання єдиного проїзного квитка на різних видах громадського транспорту, уникнути контакту з кондуктором та передачі оплати за проїзд від інших пасажирів, придбати персоніфіковану карту з тривалим терміном дії, отримати можливість забезпечення компенсації вартості проїзду для пільгової категорії пасажирів, розширити сферу застосування соціальної Картки чернівчанина та поповнювати свій власний рахунок у зручний для себе спосіб.

Джерело: molbuk.ua

1