На прохання депутатів Унгуряна й Нікітіна прокуратура перевіряє законність оборудки з майном громади, яке облрада передала 'Інвантрансу'

На прохання депутатів Унгуряна й Нікітіна прокуратура перевіряє законність оборудки з майном громади, яке облрада передала "Інвантрансу"

05.09.2013, 16:17

4 вересня ц.р. до прокуратури Чернівецької області звернулися депутати обласної ради О.Унгурян та В.Нікітін з проханням перевірити на предмет відповідності вимогам Конституції України та актів законодавства рішення сесії Чернівецької обласної ради від 05.07. 2013р №64 -16/13. Згідно з цим рішенням сесії облради визначена необхідність передачі об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад області з балансу обласної ради на баланс обласного комунального підприємства «Інватранс». Зокрема, серед запропонованих для передачі об’єктів нерухомого майна значиться будівля за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна,2 (там розміщений навчальний корпус Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича).

У зв’язку з тим, що дана подія викликала широкий резонанс у громадськості, інформуємо наступне. На даний час прокуратурою області за цим фактом уже проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте рішення у відповідності з чинним законодавством. Про результати перевірки громадськість буде поінформована прокуратурою області додатково. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Згідно з оприлюдненими результатами голосування за цього питання, регіонали Олег Унгурян, як відсутній,  участі у ньому не брав, а Василь Нікітін проголосував "за"

Нагадаємо, депутат Чернівецької обласної ради V попереднього скликання Віктор Довганич оприлюднив інформацію про те, що депутат Олег Унгурян і раніше проявляв інтерес до справ "Інватрансу".

- Mykhailo Pavliuk, Serhii Dobrganskyy, Ви ж досвідченні депутати облради, повинні розуміти, що у всьому там є чийсь ІНТЕРЕС, - написав Віктор Довганич у ФБ. - «Інватрансом» дуже цікавились Мунтян і Олег Унгурян. Вони на сесії навіть звинувачили один одного про фінансові махінації. На тому місці мала бути нова заправка, але Федорук не дав дозвіл.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Щось заворушились тушки і ригіонали. Видно жареним завоняло. А Бурбак молоток, що розкопав таку тему і не дав Гальцю заробити.

avatar

Віктор Дрогобич

05 вересня 2013 11:44

І знову згадка про банщика!? Цей "розумник" бовкає що на язик попаде, а сайт цю маячн.ю ще й "цитує". Новий класик знайшовся... Аж регіт бере...

avatar

Юрій

05 вересня 2013 12:24