На посаді президента США, на відміну від посади президента України, неможливо багато заробити? Трамп за час свого президентства тільки втрачав гроші

На посаді президента США, на відміну від посади президента України, неможливо багато заробити? Трамп за час свого президентства тільки втрачав гроші

02.02.2019, 18:07

Американський лідер Дональд Трамп заявив в інтерв'ю The New York Times, що на посаді президента США неможливо багато заробити.

Президент підкреслив, що за час свого президентства він тільки втрачав гроші. «Я втратив величезну кількість грошей, роблячи цю роботу. Ця робота не про гроші», - сказав Трамп. Він також розповів, що його фінансові втрати за президентський термін можна виміряти за допомогою «неймовірних цифр», однак не уточнив, яку саме суму він втратив і чому відбулися ці втрати.

Водночас Президент України Петро Порошенко отримав понад 18,5 млн грн дивідендів від ПАТ "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал" та 1,1 млн у вигляді відсотків від вкладів у ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк».

 Такі дані оприлюднені в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у повідомленні про суттєві зміни, що датовані 1 лютого 2019 року. Зокрема, президент задекларував дивідендів на суму в 18,5 млн від ПАТ "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал". Також Порошенко задекларував відсотки за трьома вкладами у ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк» у сумі 609,1 тис. грн, 324,8 тис. грн, 191,1 тис. грн. *** Закритий інвестфонд "Прайм Ессетс Кепітал" управляє активами президента. «Міжнародний інвестиційний банк» працює на ринку України з 2008 року, ключовим його власником є Порошенко.

 Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/ 

1