На пішохідному переході біля ратуші поліцейська машина збила дівчину (ВІДЕО)

На пішохідному переході біля ратуші поліцейська машина збила дівчину (ВІДЕО)

04.12.2020, 22:17

Як повідомляють очевидці, дівчина переходила дорогу у межах пішохідного переходу. На місці працює «швидка».

У Чернівцях біля міської ради на пішохідному переході поліцейська машина збила дівчину. Про це повідомляє  Чернівці.online.

Як розповідає очевидець ДТП, дівчина після удару автівки рухалася, але підвестися не могла. 

«Поліцейська машина їхала зверху вниз по вулиці Головній. Дівчина переходила дорогу і її збила патрульна машина. Дівчина рухалася, показувала телефон, але піднятися не могла. Ось приїхала швидка і їй надають допомогу», - розповідає очевидець події. 

У повідомленні прес-служби патрульної поліції Чернівецької області стверджується, що постраждала у ДТП у центрі Чернівців, яка потрапила під колеса службового автомобіля патрульної поліції, вибігла на дорогу, розмовляючи по телефону.

Зазначається, що екіпаж прямував на терміновий виклик "Грабіж" й рухався вулицею Головною з увімкненими звуковими сигналами та проблисковими маячками синього та червоного кольорів.

Вибігла на дорогу, розмовляючи по телефону: у поліції розповіли про наїзд патрульних на жінку в Чернівцях

"Раптом, не переконавшись в безпеці руху, не надаючи перевагу для руху службового автомобіля, та розмовляючи по телефону, на нерегульований пішохідний перехід вибігла жінка й потрапила під колеса автомобіля", – йдеться у повідомленні поліції.

Унаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була шпиталізована до лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Наразі усі обставини події встановлюються.

1