На Одещині невідома банда обстріляла і пограбувала бус з підприємцями Калинівського ринку

На Одещині невідома банда обстріляла і пограбувала бус з підприємцями Калинівського ринку

29.06.2016, 01:10

На автобані "Одеса - Київ", за 160 км від Одеси, невідома банда пограбувала підприємців "Калинівського ринку", які їхали за товаром.

Про це повідомляє Букінфо з посиланням на чоловіка потерпілої Святослава.

Видання зазначило, що невідомі на ходу вистрелили в колесо, "бусу" довелося зупинитися. Переслідувачі вибігли у балаклавах з машини, сильно побили водія і викинули його з крісла. У салоні були лише жінки. Їх не били, лише поштовхали, з погрозами вирвали з рук сумки з грошима, і зникли у невідомому напрямку. 

Потерпілі викликали поліцію з найближчого райвідділу. Однак поліцейські, які прибули на місце злочину, начебто мляво опитували потерпілих, розвернулися і поїхали.

"Люди у розпачі. Ніби повернулися у лихі 90-ті... Ніхто нічого не хотів розслідувати і збирати речові докази. Хоча один із бандитів так тікав, що загубив свою балаклаву. Але ніхто на це навіть не звертав уваги. Або ці поліцейські райвідділу є перевертнями і самі "в долі" з бандитами, або зовсім не працюють", - повідомив чоловік.

Підприємець припускає, що грабіжниками могли бути або колишні співробітники силових структур Одещини, які не пройшли атестацію, або колишні бійці добровільних батальйонів, які мають гарні зв'язки з нинішніми правоохоронцями.

"Дуже злагоджено і професійно вони діяли", - каже Святослав.

Загалом, за його словами, за останніх два місяці це вже третій, або четвертий випадок, коли "бус" із Західної України "бомблять" таким способом в Одеській області. 

Наразі потерпілі мають намір звернутися за допомогою до народних депутатів від Чернівецької області та керівника МВС Арсена Авакова. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хотели европейскую махновщину получайте,нечего теперь жаловаться.

avatar

Антон

28 червня 2016 22:42

Аваков когда-то также начминал )))))

Бедные предприниматели калинки...На шо вы жалуетесь? Вы ж сами поддерживали всякие самообороны майдана....сотников...онижедети....Теперь маете шо хотели.

Блюдо заказывали? Так кушать подано! Ешьте на здоровье

avatar

лихие 90-е

28 червня 2016 23:10