На молитовному сніданку у США Юлію Тимошенко вітали стоячи і аплодисментами

На молитовному сніданку у США Юлію Тимошенко вітали стоячи і аплодисментами

10.02.2018, 11:01

Глибока й змістовна промова на молитовному сніданку одного з найяскравіших політичних лідерів сучасної України, голови партії ВО «Батьківщина» Юлії Володимирівни Тимошенко неодноразово зривала аплодисменти залу! А перед тим, коли оголосили промовця, всі присутні встали, демонструючи свою повагу до такої тендітної, але сильної і нескореної жінки.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

Юлія Тимошенко говорила про якість лідерства. Про два типи лідерства: одне – яке домінує, самозвеличується і демонструє гординю, а друге – це лідерство відповідального служіння людям, особистого духовного прикладу, самовідданої праці для людей, безмежної любові. І саме другий тип лідерства, переконана Юлія Володимирівна, є сильнішим і здатен змінювати якість життя людей: «Кожен на своєму місці може бути лідером, якщо він може демонструвати служіння, жертовність, любов і відданість ділу».

Юлія Володимирівна наводила як всесвітньовідомі приклади таких лідерів (як-от Мати Тереза), так і приклади з власного спілкування і оточення. Один з них – покалічений війною юнак, мрією якого було отримати протези втрачених рук, щоб знову воювати за Україну. Любов і самопожертва – основа такого лідерства, і саме такі лідери змінять світ, Україну, принесуть у неї мир і злагоду. «Ісус дає нам приклад такого лідерства», – каже вона і закликає людей обрати Його своїм Учителем. Амінь! Хай буде так!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян молився і снідав з Дональдом Трампом

Світлина від Івана Мунтяна.

1