На концерт Лободи у Чернівцях проходили переступаючи через символічні калюжі 'крові'

На концерт Лободи у Чернівцях проходили переступаючи через символічні калюжі "крові"

26.06.2016, 01:35

Представники "Самооборони Майдану" та "Правого сектору" протестували проти концерту "зрадниці" та закликали  шанувальників артистки відмовитися від відвідин її концерту.

До Чернівців з концертом приїхала Світлана Лобода. Ще за годину до її концерту довкола Літнього театру у Центральному парку зібралися десятки правоохоронців, перекриваючи усі входи до зали. Чимало з них у штатському спостерігало за ситуацією поміж шанувальників артистки, які збиралися перед концертом.
 
Надмірна кількість правоохоронців зібралася через попередній анонс акції протесту активістів "Сектору Майдану" та "Правого сектору", які закидають співачці те, що та "не так давно своїм виступом тішила глядачів країни-агресора".
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Самооборона Майдану" і "Правий сектор" вимагають скасувати концерт Світлани Лободи в Чернівцях
 
Зрештою, за п’ятнадцять хвилин до запланованого початку концерту десяток чоловіків розлили кілька дволітрових пляшок томатного соку перед входом до Літнього театру, і намагалися присоромити юрму шанувальників Світлани Лободи, які зібралися довкола.
 
- Це кров наших біців, наших воїнів, наших Героїв, які гинуть на сході за вас, - зверталися активісти до людей, які зібралися перед театром. Там були чернівчани, які гуляли з дітьми чи просто відпочивали. Але серед них також було чимало й потенційних глядачів, які придбали квитки на концерт.

Першої миті серед них відчувався переляк, люди замешкалися і не поворохнулися. Всі мовчали.

- Ну що вам не соромно йти по крові людей, які захищають країну від ворога? Схаментіться! Хіба можна платити гроші цій особі (маючи на увазі Лободу, - авт.)? Вона буде перед вами ср..кою крутити, а сама каже, що путін крутий. Отямтеся, люди! - зверталися активісти до глядачів.

У натовпі було чути, як люди обмірковували як обійти "криваву" пляму. Дехто пішов в обхід театру. Частина людей рушили до дверей вздовж театру позаду шеренги з поліцейських, які щільно вишикувалися вздовж театру.
 
Акція тривала близько десяти хвилин, після чого відвідувачі концерту, переступаючи томатні калюжі, які символізували пролиту кров бійців на фронті, продовжили заходити до театру.
 
Загалом помітно, що захід підсилено охороняють. З усіх боків було чимало правоохоронців, спецпідрозділ "Тигр", а також вздовж закладу ходили кінологи з собаками.
 
Світлана ж під час своєї першої пісні привітала своїх чернівецьких фанатів, і висловила сподівання, що ті будуть задоволені її концертом.
 
– Я хочу, чтобы вы пришли домой, и сказали: "Лобода хороша. Хочу еще!" – зауважила артистка.
 
Нагадаємо, Лобода одна із кількох українських артистів, які лояльно ставляться до агресора.
 
Джерело: http://promin.cv.ua/ та molbuk.ua
1


КОМЕНТАРІ (5)

Якщо так проводити акції. то краще взагалі не проводити.

Розлили АЖ дві літрових пляшки соку !!! Срамота.

avatar

26 червня 2016 09:05

люди, ви НЕлюди (маю на увазі тих хто був на концерті лободи). на сході в черговий раз вбили молодого хлопця з сторожинця в АТО. і вбили ті кому їздить та співає ця с-ука лобода.є ще одна така сама аня лорак(вона така лорак як я сорос) а ви люди йдете і несете цій скот-ні гроші. пишуть в інтернеті росіяни, що ми українці-кастрююлєголовоє бидло.після концерту лободи і відвідування його чернівчанами, я з цим згідна.

avatar

слава

26 червня 2016 11:13

і ви подивіться скільки міліції охороняє цю шлю-у лободу і це за наші податки(зарплата міліції), а першокласникам чи навіть діткам молодших класів їсточки безкоштовно в школі НЕМАЄ. маю на увазі обіди дітям.от таке у нас керівництво. самі вибираємо.ні за чим не плач, лиш за розумом. так нам і треба...

avatar

слава

26 червня 2016 11:24

а той, що вверху пише *срамота* то ти і є СРАМОТА бо в тебе нема нічого святого. на сході хлопці гинуть захищаючи свою землю...

avatar

слава

26 червня 2016 11:37

avatar

Виктория Коваль

27 червня 2016 00:00