На Кіцманщині людей заганяють у Партію регіонів і доводять відсотки за Бауера, - 'Свобода'

На Кіцманщині людей заганяють у Партію регіонів і доводять відсотки за Бауера, - "Свобода"

26.07.2012, 00:44

Звернення Кіцманської районної організації ВО «Свобода» до посадовців району

Кіцманська районна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» звертається до голови Кіцманської районної державної адміністрації Унгуряна О.М., голови Кіцманської районної ради Ящука В.Г., посадовців та працівників виконавчої гілки влади Кіцманського району.

В зв’язку з фактичним початком передвиборної кампанії з виборів депутатів Верховної Ради України у Кіцманському районі набула поширення ганебна практика використання адміністративного ресурсу та вчинення тиску на працівників бюджетної сфери й посадових осіб нижчих рангів. Маємо підстави вважати, що вказівки чинити тиск виходять з кабінетів Кіцманської районної державної адміністрації.

Як нам стало відомо, в районі проводяться планомірні «бесіди» з працівниками зазначених сфер. Людей примушують вступати в ряди провладної партії, формувати бригади агітаторів, чинити тиск на підлеглих. Люди отримують завдання у вигляді відсотків та кількості голосів, які повинні дати ті чи ті дільниці за Партію регіонів та провладного кандидата Михайла Бауера. Ми розуміємо, що політика Партії регіонів довела краян до фактичного зубожіння, кожен намагається вижити і зберегти своє робоче місце. Зрозуміло, що відкрито ніхто не буде жалітися на тиск до правоохоронних органів.

В кінці 2011 року депутати-свободівці Кіцманської районної ради звернулися до керівництва району із закликом припинити примусову передплату районної газети «Вільне життя» та обласної «Свобода слова», а також примусових відряджень з робочих місць на акції Партії регіонів. Це звернення кіцманські владники проігнорували.

Виходячи з наведених фактів, Кіцманська районна організація ВО «Свобода» вимагає від керівництва районної державної адміністрації та районної ради припинити примусове втягування працівників бюджетної сфери у брудні, антинародні політичні ігрища Партії регіонів.

Принагідно хочемо нагадати владникам: ви живете за гроші платників податків і ваше першочергове завдання дбати про благоустрій району, належне функціонування та фінансове забезпечення медичних закладів, не допускати закриття закладів освіти, дбати про належний стан доріг, берегти чистоту наших водойм та лісів, не дозволяти вивозити тонами гравій з русел річок. Як доводить практика, нажаль, зі своїми прямими обов’язками ви не здатні впоратись!

1


КОМЕНТАРІ (3)

Для буковинців будуть створені всі умови для вільного волевиявлення під час парламентських виборів. Таке переконання висловив голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 25 липня, під час засідання колегії ОДА. Михайло Папієв відзначив, що на Буковині будуть створені всі необхідні умови для проведення чесних та прозорих виборів до Верховної Ради України. Таке завдання поставив Президент України під час зустрічі з головою Чернівецької облдержадміністрації минулого тижня в Криму. «Кожен буковинець має відчути, що парламентські вибори відбуваються чесно, прозоро та за демократичними принципами. Усі дільниці мають бути готовими до початку виборів та оснащені усім матеріально-технічним обладнанням», - сказав Михайло Папієв.

Він додав, що весь виборчий процес, який розпочнеться за кілька днів, має бути публічним та прозорим, а у день голосування для кожного буковинця мають бути створені належні умови для вільного волевиявлення: «Я сподіваюсь, що всі спостерігачі, у тому числі і міжнародні, після проведення виборів до Верховної Ради України переконаються в тому, що виборчий процес в Україні та у Чернівецькій області зокрема, відповідає демократичним засадам і стандартам».
Говорячи про активізацію політичних сил в області напередодні старту парламентського виборчого процесу, Михайло Папієв звернув увагу на застосування опонентами провладної Партії регіонів, яку він очолює на Буковині, брудних політтехнологій: «Людям телефонують начебто від імені Партії регіонів, запрошують на міфічні заходи та роздачу продуктів. Хочу публічно підкреслити, що обласна організація Партії регіонів у Чернівецькій області не планує працювати з виборцями через посередництво телефонних технологій, тому такі дзвінки прошу сприймати як політичні провокації проти партії влади. Ми, на відміну від наших опонентів, яким немає що сказати людям, спілкуємося з буковинцями безпосередньо, в режимі живих зустрічей, і саме таким чином успішно вирішуємо проблеми наших краян».
Михайло Папієв закликав чільників опозиції вчитися вести діалог з мешканцями Буковини особисто, а не з допомогою політичних заяв. Він нагадав, що 27 липня відбудеться позачергова сесія обласної ради, на якій чекають запрошеного до такого спілкування народного депутата України Арсенія Яценюка, щоб з’ясувати позицію одного з провідних опозиціонерів щодо закону «Про засади державної мовної політики» та хуліганських дій, пов’язаних з обласною організацією «Фронту змін».

avatar

Папієв

25 липня 2012 18:54

В кіцманчан один вихід - жодного голосу за ПР.

avatar

PETRO

25 липня 2012 20:42

Все що написано в коменті, особливо «Кожен буковинець має відчути, що парламентські вибори відбуваються чесно, прозоро та за демократичними принципами. велика пізд...ш, тому що це,  що написано в статті свята правда і роблять це не тільки на кіцманщині. вказівка пішла зверху і ось ці районні чинуші взялися ряно її виконувати.

avatar

До папієва

25 липня 2012 22:50