На Кіцманщині 92-річниий  Костянтин Журавель і його родина за власні кошти побудували і відкрили у селі Брусниця каплицю

На Кіцманщині 92-річниий Костянтин Журавель і його родина за власні кошти побудували і відкрили у селі Брусниця каплицю

14.06.2018, 10:18
  92-річний Костянтин Журавель і його родина спорудили у селі Брусниця Кіцманського району каплицю. Вона постала обабіч дороги, що веде на Вашківці.
 
  На відкриття каплички прийшло багато односельчан українського патріота. А освятив її настоятель місцевого брусницького храму Іван Лукій.
 
 Присутні подякували пану Костянтину та його родині за повагу до народних звичаїв та вірність українським християнським традиціям. Саме завдяки його жертовності нині кожен подорожуючий може помолитися в каплиці та отримати Боже Благословення.
  
    Побратими Костянтина Журавля   подарували для каплиці образ Святої Трійці. Усі жертводавці, які прийшли на відкриття каплички, подякували присутнім, а найбільше - громаді Брусницької сільської ради, - за сприяння та підтримку в побудові чудової каплиці, підготовці її відкриття.
 
Після освячення відбувся поминальний обід за всіх померлих, полеглих українців. Його також організував  Костянтин Журавель і його велика, дружня родина, за ініціативу і добрі справи якої ще довго лунатиме людська подяка.
1