На кілька днів внесено  зміни в роботу службових тролейбусів

На кілька днів внесено зміни в роботу службових тролейбусів

03.04.2020, 15:53

Як повідомив керівник комунального підприємства «Чернівецьке тролейбусне управління» Михайло Олексюк, в зв’язку з заміною газової труби на перехресті вулиць Головної-Руської, відбудуться певні зміни в русі службових тролейбусів.

Завтра, в суботу 4 квітня, в другу зміну, а також цілий день в неділю і понеділок не буде курсувати тролейбус маршруту №2. Всі решта маршрутів працюватимуть, як і раніше, зранку з 7 до 9.30, ввечері з 17 до 21 години.

Кондуктори на маршрутах  тролейбусів, які здійснюють службові перевезення, в суботу, неділю і понеділок будуть працювати без валідаторів, а лише з талонами. 

  Право на проїзд в службових тролейбусах  мають винятково медики, а також працівники підприємств, установ та організацій, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста. 

Вхід у тролейбус дозволено лише за  наявності спецпроїзного квитка або відповідного посвідчення та маски.

Для всіх медичних працівників  проїзд у службових тролейбусах є безкоштовним, для решти  працівників, які мають право на проїзд в службових тролейбусах, вартість поїздки  становить 5 гривень. 

Водії та кондуктори тролейбусів попереджені, що в разі перевезення пасажирів без масок і без посвідчень, будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень. 

1