'Молоді регіонали' зажигали у 'Сонячній долині' на католицьке Різдво

"Молоді регіонали" зажигали у "Сонячній долині" на католицьке Різдво

27.12.2011, 21:27

24-25 грудня 2011 року на базі туристично-розважального комплексу «Сонячна долина», який розташований у с. Бояни Новоселицького району Чернівецької області відбулася Координаційна рада Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». В роботі ради прийняли участь голови обласних організацій «Молоді регіони» всіх областей України, а також м. Київ та м. Севастополь. Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації Партії регіонів, родзинкою заходу стала присутність делегації «Молодой гвардии» партії «Единая Россия» на чолі з першим заступником Олексієм Любцовим.

Голова ВМГО «Молоді регіони», народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Андрій Пінчук зазначив, що організація стала найчисельнішою та найактивнішою в Україні, а місце проведення ради недарма було обрано ним на Буковині, оскільки край здавна славиться своєю гостинністю та багатими традиціями. Також були підведені підсумки роботи за 2011 рік та заплановані заходи на наступний, 2012 рік. Був затверджений план спільних заходів «Молоді регіони» (Україна) та «Молодая гвардия» (Росія).

Даний захід відбувся завдяки всебічній підтримці голови Чернівецької обласної організації Партії регіонів, голови Чернівецької обласної державної адміністрації М. Папієва, голови Чернівецької обласної молодіжної громадської організації «Молоді регіони», депутата Чернівецької обласної ради В. Нікітіна, заступника голови ЧОМГО «Молоді регіони» С. Савєльєва, депутата Чернівецької обласної ради від Партії регіонів І. Семенюка та депутатської групи «Молоді регіони» у Чернівецькій обласній раді, депутатів С. Няйка та В. Карвацького.