Виконуючим обов’язки генерального директора КП МТК «Калиновський ринок» призначено Руслана Сербінчука

Виконуючим обов’язки генерального директора КП МТК «Калиновський ринок» призначено Руслана Сербінчука

03.04.2012, 19:13

Відповідне розпорядження підписав вчора секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Тим же документом Сербінчука Руслана Дмитровича увільнено з обійманої ним раніше посади директора комунального підприємства «Газкомплектприлад». Тепер цю посаду за строковим трудовим договором обійматиме Татарин Віктор Васильович, - повідомив Сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

З достовірних джерел, близьких до міської ради і Калинівського ринку, нам стало відомо, що на Калинці вже не одного лоха кинули, а двох. 

У вівторок (3 квітня) зранку виконуючим обов'язки генерального директора Калинівського ринку став директор "Газкомплектприладу" Руслан Сербінчук.

Раніше газета "Час" зробила припущення, що пан Руслан має стосунки до секретаря міської ради Віталія Михайлішина. Останній категорично заперечував цю інформацію.

Тоді Михайлішин сказав наступне:

"Поголос пов'язує цю людину з вами, чи відповідає ця інформація дійсності", - поцікавилися у Віталія Михайлішина. "Як його можна зі мною пов'язати. Два тижні тому газета "Час" повідомила, що має цю інформацію з певних джерел. Особисто мені ці джерела невідомі. Людина, яка себе пробує, якщо людина працювала на одному ринку, хоче попробувати себе на іншому, немає у мене ніяких ні зв'язків з цієї кандидатурою, абсолютно. Серед претендентів є екс-директор ТОВ "Мавекс-ойл", нині безробітний Володимир Ільїн, директор ФСК "Локомотив" Іван Іліка. Колись я, до речі, ходив займатися в спортзал "Локомотив". То чому мене тепер не пов'язати з директором локомотивного депо? Ільїн колись працював в міліції його теж можна було б з кимось пов'язати. Я не розумію чому. Ніяких немає абсолютно зі мною... Повторюю ще раз, ні в обласній адміністрації, ні в міські раді не працюють мої брати, сестри, куми, свати... Немає нікого, хто б працював по якійсь моїй квоті. Я за те, щоб на посадах працювали фахівці" (джерело - Букньюз).

А даремно. Бо все ж таки дав виконувати обов'язки Сербінчуку без будь-якого конкурсу. Таким чином було кинуто ще одного лоха - Олександра Карнася.

Окрім того, існує інформаця, що Михайлішин і Сербінчук свого часу разом працювали менеджерами на фірмі "Олбірос".

Джерело: chas.cv.ua



КОМЕНТАРІ (2)

Оцей пискатий Михайлишин тільки знає що брехати. Бандити всюди розставили своїх братанів. Кінцевий цикл на кладовище. Його братан наживається на грі людскому

avatar

знаток

03 квітня 2012 16:34

Потім будемо брати в оренду в"язниці в Росії, в наших місць невистачить

avatar

мальвіна

03 квітня 2012 16:38