На Калинівському ринку вшанували жертв геноциду кримськотатарського народу

На Калинівському ринку вшанували жертв геноциду кримськотатарського народу

18.05.2017, 16:28

Уже не вперше,  у третій четвер травня підприємці,  покупці та  працівники ринку приєднуються до Всесвітнього дня  вишиванки  і приходять на «Калинку» у  етновбранні.  А цьогоріч  на комунальному підприємстві підтримали всеукраїнську акцію і вшанували жертв геноциду кримськотатарського народу. О 12 годині на одну хвилину усі, хто був на ринку, відклали свої торговельні справи і проявили  солідарність з кримськими татарами.

Адже саме 18 травня 1944 року радянська влада здійснила масову примусову депортацію кримських татар з їхньої єдиної історичної Батьківщини - Криму.
І нині цей народ понад 3 роки проживає в умовах тимчасової окупації Російською Федерацією. Вони активно підтримують ідею територіальної цілісності нашої країни і усіма силами, незважаючи на залякування, утиски з боку російських окупантів, продовжують боротися за повернення півострова  до складу України! Такий текст 18 травня прозвучав по ринковому радіо, аби пояснити  усім відвідувачам  актуальність цієї всеукраїнської акції. 

 

1