На гривнях з'явилася нова позначка: #ЧПМ - Чернівцям потрібен мер!

На гривнях з'явилася нова позначка: #ЧПМ - Чернівцям потрібен мер!

16.03.2013, 17:58

31 березня 2013 року буде рівно 2 роки як Чернівці не мають мера. "Бачите оцю 50-ку по середині? то от сьогодні відправляв логрифмічну лінійку в Канаду, розплачуюсь нею, тоїсть купюрою [пошта в районі БГС; ті, хто з че поймуть], а молода поштальйонка відклала купюру у бік і кричить колезі у підсобку: "іди глянь, така сама, як ото минулий раз". і я поняв, шо такі да: Чернівцям Потрібен Мер #ЧПМ", - написав на своїй сторінці у ФБ громадський активіст Grygorii Sorochan. Організатори акції також запевняють, що "не мають права не приймати такі купюри, я це питання ретельно дослідив;)"

У понеділок, 18 березня, з 13 десь до 17 години, штампуємо купюри (чи хто що може інше хоче проштампувати) нашим штампом #ЧПМ в Літкафе.

Ми не будемо розсилати прес-анонсів і запрошувати пресу на штампування, хоча якщо хтось хоче взяти коментар, зробити кілька фото чи зняти відео - звісно ж, не проти. Тобто формат буденно-неформальний: просто п'ємо чай-каву в Літкафе, спілкуємось і штампуємо гроші. Заодно і поговоримо про серйозні плани на найближче майбутнє.

В результаті проштамповані купюри виглядають ось так:

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Николай Любка

16 березня 2013 18:41