На Глибоччині і Хотинщині зупинили вантажівки з краденим гравієм без документів

На Глибоччині і Хотинщині зупинили вантажівки з краденим гравієм без документів

24.04.2019, 20:04

У вівторок, 23 квітня, під час проведення профілактичних заходів з протидії злочинам проти довкілля, працівники сектору реагування патрульної поліції Глибоцького відділення поліції в селі Кам’янка зупинили транспортний засіб марки «КАМАЗ». Ним керував 53-річний місцевий житель.

Того ж дня на Хотинщині в селі Недобоївці працівники Хотинського відділення поліції зупинили транспортний засіб марки «КАМАЗ» для перевірки вантажу та наявності відповідних документів. Вантажним автомобілем керував 28-річний житель села Орестівка.

У обох випадках водії перевозили піщано-гравійну суміш без відповідних документів.

Для документування правопорушень на місця подій було скеровано слідчо-оперативні групи Глибоцького та Хотинського відділень поліції. Автомобілі із вантажем поміщено на майданчики тимчасового тримання.

Наразі за вказаними фактами проводиться перевірка.

У Глибоцькому районі вирішується питання про направлення піщано-гравійної суміші на екологічну експертизу.

На водія-порушника, який незаконно перевозив вантаж у Хотинському районі, складено постанову про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1