На Герцаївщині відбулась ДТП за участю мотоцикліста, а на Глибоччині зіткнулися два легковики

На Герцаївщині відбулась ДТП за участю мотоцикліста, а на Глибоччині зіткнулися два легковики

28.09.2020, 17:51

В результаті аварії травмувалися двоє водіїв і пасажир одного з автомобілів. З травмами різного ступеня тяжкості медики доставили потерпілих до лікарні для надання медичної допомоги.

У ніч з 27 на 28 вересня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим мотоциклістом в селі Байраки Герцаївського району.

На місце події одразу виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Герцаївського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що 37-річний місцевий житель, не вибирав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням мотоцикла «Suzuki» та в’їхав у бетонну огорожу. Внаслідок аварії лікарі діагностували у потерпілого перелом ребра та закриту травму грудної клітки.

Ще одна автопригода сталася сьогодні, 28 вересня, у селі Тарашани Глибоцького району.

Співробітники Глибоцького відділення поліції з’ясували, що 36-річний водій автомобіля «Honda», не вибрав безпечної швидкості руху, інтервалу дистанції  не впорався з керуванням та допустив зіткнення з транспортним засобом «ВАЗ», під керуванням 42-річного жителя села Поляна.

Під час дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій та пасажир автівки «ВАЗ».

За вказаними фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1