На Герцаївщині побилися жителі села через доступ до річки Прут (ОНОВЛЕНО)

На Герцаївщині побилися жителі села через доступ до річки Прут (ОНОВЛЕНО)

17.06.2019, 20:15
Про інцидент повідомили у Facebook-спільноті "СтопХам Буковина"

У Facebook-спільноті "СтопХам Буковина" повідомили про інцидент, який стався 16 червня у селі Горбова Герцаївського району.

За словами очевидців, невідомі на чолі з "авторитетною людиною" побили батька та сина через доступ до річки Прут.

"Вчора вони побили до півсмерті людей, котрі заважали їм нелегально володіти спільною територією річки Прут. Голова банди балотується в очільники села Горбова. За його словами, в нього родичі в усіх органах, тому йому нічого не страшно", - йдеться у дописі.

Водночас у прес-службі ГУ Нацполіції в Чернівецькій області інформацію про інцидент підтвердили.

За інформацією правоохоронців, між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. До співробітників поліції звернулися обидві сторони конфлікту, за обома заявами внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. 

Наразі опитуються свідки та очевидці. Тілесні ушкодження, завдані потерпілим, кваліфікують за ст. 125 - "Умисне легке тілесне ушкодження". У лікарні перебуває житель Горбово 1988 року народження. У нього закрита черепно-мозкова, струс, забої. Батько потерпілого теж звернувся до лікарів. 

"Той, якого називають "авторитетною людиною" - підприємець, який офіційно здійснює руслорегулюючі роботи. Колись справді балотувався", - повідомили журналістам у прес-службі. Усі інші звинувачення поліцейські перевіряють. 

Джерело: https://pogliad.ua/ та https://molbuk.ua/

На Герцаївщині побилися жителі села. Є постраждалі

 

 
 
1