На Герцаївщині жінка через ревнощі підпалила автомобіль: порушниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

На Герцаївщині жінка через ревнощі підпалила автомобіль: порушниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі

26.01.2018, 14:53

За вчинення кримінального правопорушення порушниці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наприкінці минулого року до Герцаївського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горбова на території одного із домогосподарств горить автомобіль «ВАЗ».

Відразу на місце події виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та наряди Управління державної служби надзвичайних ситуацій.

В найкоротший час загорання пожежники ліквідували, однак вогонь встиг пошкодити автомобіль. Після чого поліцейські з’ясували, що транспортний засіб належить 44-річному місцевому жителю. Чоловік правоохоронцям повідомив, що його автівку підпалили з невідомих йому причин.

Поліцейські розпочали пошуки зловмисника. В ході проведення розшукових заходів оперативникам Герцаївського відділення поліції вдалося встановити та спіймати порушника. Нею виявилася 39-річна жителька села Горбова. Слідчим вона повідомила, що підпалила автомобіль через ревнощі, оскільки раніше проживала в цивільному шлюбі з потерпілим.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці вже оголошено підозру у вчинені злочину. Матеріали кримінального провадження передані до суду.

Фото за посиланням https://cv.npu.gov.ua/uk/publish/article/208287

 
ідділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1