На Галицькому шляху «Mazda» збила чернівчанку, яка з сином вибігла на дорогу, а на розі проспекту Незалежності та Миколайчука «Geely Emgrand» 85-річну жінку на пішохідному переході

На Галицькому шляху «Mazda» збила чернівчанку, яка з сином вибігла на дорогу, а на розі проспекту Незалежності та Миколайчука «Geely Emgrand» 85-річну жінку на пішохідному переході

18.05.2020, 19:18

Внаслідок автопригод на вулиці Галицький шлях та проспекті Незалежності постраждали пішоходи. З травмами різного ступеня тяжкості медики доставили потерпілих до лікарні. 

Сьогодні, 18-го травня, до Садгірського відділення поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою жінкою. 

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Садгірського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що на вулиці Галицький шлях 32–річний водій автомобіля «Mazda» допустив наїзд на 40-річну чернівчанку, яка раптово вибігла із сином на проїжджу частину дороги.  

Попередньо, під час дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала струс головного мозку.

 Ще одна автопригода сталася у Чернівцях на розі проспекту Незалежності та вулиці Івана Миколайчука.

Співробітники Шевченківського відділення поліції  з‘ясували, що 42-річний водій автівки «Geely Emgrand» не встиг вчасно загальмувати на пішохідному переході та вчинив наїзд на 85-річну жінку. В потерпілої лікарі діагностували переломи руки і тазу. 

За вказаними фактами слідчі Садгірського та Шевченківського відділеннь поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

  
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1