На фестивалі українського шансону «Черная роза» буковинці взяли срібло

На фестивалі українського шансону «Черная роза» буковинці взяли срібло

15.11.2011, 14:33

Співочий депутат обласної ради Віталій Ткачук та Анна Даманська 12 листопада виступили у Києві на першому фестивалі українського шансону «Черная роза». Та престижному музичному заході наші земляки посіли почесне друге місце. Загалом у конкурсі брало участь близько п’ятнадцяти відомих виконавців, які виступають на великій сцені вже не один рік. Втім, саме Віталій та Анна стали одними із найкращих шансоньє України.

Буковинський дует заспівав дві пісні: «Ты уйдешь» і «Не ревнуй». Журі фестивалю та київська публіка дуже позитивно відгукувались про виступ буковинських земляків. Вони продемонстрували якісний спів та найголовніше зуміли своїми піснями довести, що шансон – це ліричні та щирі пісні про кохання. Також столичними фахівцями, які добре знаються на цьому музичному стилі, було підкреслено, що Віталій та Анна молоді та дуже перспективні виконавці. Незважаючи на той факт, що буковинські учасники лиш нещодавно заявили про себе на всеукраїнському музичному ринку, втім вони вже встигли зарекомендувати себе та показати високий рівень своєї роботи. Члени журі, а це відомі в Росії та в Україні композитори, аранжувальники, режисери та співаки у стилі шансон, зауважили, що пісні буковинського дуету просякнуті особливо чутливою лірикою та винятково поетичні.

Виступ на столичній сцені додав Віталію Ткачуку та Анній Даманській колосального досвіду. Тепер вони стануть учасниками четвертого Міжнародного фестивалю шансону, який відбудеться у лютому наступного року в місті Іваново (Росія).

Нагадаємо, що головна мета фестивалю «Черная роза» популяризувати шансон, як такий, що особливо поетичний, тонкий і зворушливий.