На допомогу Євромайдану прибувають кияни, - Каспрук

На допомогу Євромайдану прибувають кияни, - Каспрук

09.12.2013, 23:59

Блокпост буковинцiв тримається.  Прибувають люди на допомогу. Якщо ранiше було 300 спецпризначенцiв i 150 нас. То тепер нас бiльше тисячі, - про це з Києва повідомляє депутат Чернівецької міської ради Олексій Каспрук.

Буковинський табiр наполовину знесений та в облозi. Годину тому.

Приблизно о п’ятій-шостій годині вечора була спроба людей у цивільному його захопити під прикриттям внутрішніх військ, - розповів Олексій Каспрук кореспонденту molbuk.  - Намет взяли в облогу 50 "беркутівців". Всередині були народні депутати Бурбак та Ванзуряк, які вели з ними перемовини. Пізніше підійшли мітингувальнитки з Майдану, приблизно 300 людей. Зараз всі стоять. З боку "беркутівців" немає якихось серйозних дій. Найімовірніше, вони не мають нгаказу на "зачищення". 

Судові виконавці стверджують, що знесення намету відбувається за рішенням суду від "Київзеленбуду"".

В магазинчику за чаєм черга. Молодi змерзлi мітингувальники та молодi змерзлi мiлiцiонери. Суцiльна ввiчливiсть. Посмiшки. Мiлiцiя з народом. Будь проклята банда.

Друзі ви потрібні на Майдані. Історія та наше майбутнє твориться тут! Потрібні активісти, чоловіки які зможуть чергувати на блокпостах. Своєю волею, своїм духом ми гарантуємо зміни в країні. Рушайте на Київ негайно!!!

Допомога у перевезенні в столицю: телефон ****** Андрій.

Штабний намет Буковини знаходиться напроти центрального входу у будинок профспілок.

Блокпост якій боронять буковинці та сумчани знаходиться на перетині Інститутської, Кріпосного провулку та Кловського узвозу.

 Нижнє фото - депутата Чернівецької міської ради Юрія Ватаманюка

1


КОМЕНТАРІ (6)

А вот и контакты одного из организаторов погромов и всего остального. СБУ, ааауууу!

avatar

Вася (Малая Русь)

09 грудня 2013 20:08

ЛЕЖИ ГДЕ ЛЕЖАЛ, ЛИЖИ ЧТО ЛИЗАЛ

avatar

ВЛАД

09 грудня 2013 20:16

avatar

Владимир Ефремов

09 грудня 2013 20:28

Ваши одинаковые сообщения - о том. что мол вам не все равно как некрасиво выглядит центр Киева, - уже себя спалили. Видно что один и тот же мудила, с флажком ПР в жопе - фигачит одно и тоже под всеми новостями ) 

avatar

Вика

09 грудня 2013 23:45

Калинка! Вставай! чи тобі дорожче шкарпетки, які продаєш? завтра буде новий податковий і новий 5 сектор, як програємо

avatar

підприємець

10 грудня 2013 15:42

Кияни! Подивіться на що перетворилася столиця? Суцільний бруд, бардак і 3-метрові барикади! Не підтримуйте цей майдан! Не несіть їм одяг, їжу і гроші! Якщо їх і далі підтримувати, то вони ніколи не поїдуть додому!

avatar

Полтавчанка

13 грудня 2013 14:06