Подарунок Авакова: на день міста у Чернівцях відкрився сервісний центр МВС нового зразка (оновлено)

Подарунок Авакова: на день міста у Чернівцях відкрився сервісний центр МВС нового зразка (оновлено)

08.10.2017, 13:24

Історична столиця Буковинського краю з архітектурними ансамблями, включеними до списку Світової спадщини ЮНЕСКО, поповнилась сервісом європейського стандарту від МВС. Загалом це 31-ий сервісний центр МВС, презентований у ході реформи.

«У новому центрі громадян обслуговуватимуть 18 працівників, 50 % з яких ніколи раніше не працювали у системі МВС. Ми потурбувались про комфорт громадян: тут є дитяча кімната, зручна зона очікування та сучасна інформаційна система. Наш наступний крок – це переведення базових послуг онлайн. Вже віднедавна, зокрема, можна замовити та отримати довідку про несудимість онлайн» - зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Вдячний МВС України та особисто Арсену Авакову за чудовий подарунок до Дня міста! Відкриття нового сервісного центру МВС в Чернівцях. Позитивно вразили посмішки та відкритість всіх працівників. Переконаний, що дуже скоро подібні сервісні центри відкриються і в районних центрах області, - прокоментував відкриття сервісного центру МВС нового зразка народний депутат України Максим Бурбак

Створення комфортних умов для відвідувачів — одна з ключових вимог реформування сервісних центрів, орієнтованих на потреби громадян. Цьому сприяють спрощення механізмів надання послуг, оперативність, доброзичлива офісна атмосфера з увагою до дітей, з можливістю скористатись безкоштовним Wi-Fi, буккросинг-полицею. Також у чернівецькому сервісному центрі МВС кандидати у водії можуть скласти іспит. Нагадуємо, що з 1 липня українці здають теоретичний тест на знання ПДР за новими питаннями, а пройти тренувальний тест можна безкоштовно і необмежену кількість разів на hsc.gov.ua.

У Чернівецькій області працює мобільний сервісний центр МВС, який надає послуги там, де немає стаціонарних центрів. Загалом за 9 місяців роботи пересувний центр надав близько 500 послуг.

Сервісний центр МВС у місті Чернівці розташований за адресою вул. Руська, 248М. Громадян тут обслуговуватимуть з вівторка по суботу без обідніх перерв. Понеділок та неділя – вихідні дні.  

Із запитаннями, подяками та скаргами до Головного сервісного центру МВС можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88. Також консультації здійснюються на офіційній сторінці в Facebook, відповіді на поширені питання можна знайти на сайті hsc.gov.ua, а подивитись відео інструкції про порядок отримання послуг на Youtube-каналі Головного сервісного центру МВС.

1