На чернівецьких концертах Розенбаума і Буйнова роздавали агітаційні пакети кандидата Михайлішина

На чернівецьких концертах Розенбаума і Буйнова роздавали агітаційні пакети кандидата Михайлішина

08.10.2012, 19:18

02 жовтня 2012 року в Літньому театрі в Чернівцях освітянам роздавали агітаційні пакети від кандидата Віталія Михайлішина. Про це на умовах анонімності спостерігачеві ОПОРИ розповів учасник подій, а також надав вміст пакету для фотофіксації.

На концерті 02 жовтня 2012 року в Літньому театрі в Чернівцях освітянам роздавали агітаційні пакети від кандидата в депутати, секретаря Чернівецької міської ради, Віталія Михайлішина (Партія регіонів, 201 виборчий округ). Про це на умовах анонімності спостерігачеві ОПОРИ розповів учасник подій, а також надав вміст пакету для фотофіксації. У брендованому пакеті містилися такі агітаційні матеріали (зображення IMG_1792.JPG - IMG_1801.JPG) із зображенням кандидата, його агітаційним логотипом «Я чернівчанин», гаслом «Європейському місту - європейський вибір» та зазначенням імені та прізвища кандидата:

- брендований блокнот;

- записник-наліпка на холодильник;

- календарик;

- настільний календар;

- великий настінний календар;

- значок;

- ручка;

- освітній розділ програми кандидата;

- пластмасова кружка.

Наступного дня вміст такого агітаційного пакета можна було також знайти розкиданим у парку імені Тараса Шевченка (зображення IMG_1803.JPG, IMG_1804.JPG). Нагадаємо, того вечора кандидат Віталій Михайлішин вручав освітянам орден благодійного фонду «Вікторія» «За заслуги перед містом», після чого відбувся концерт громадянина Російської Федерації Олександра Буйнова (http://oporacv.org/sud-vidmovyv-u-zadovolenni-pozoviv-proty-myhajlishyna-ta-chernivetskoji-miskoji-rady/). Під час концерту на сцені були розміщені агітаційні матеріали кандидата Віталія Михайлішина, на цей концерт кандидат Віталій Михайлішин запрошував за допомогою агітаційних матеріалів із написом «За підтримки Віталія Михайлішина». Під час концерту сцена, глядацька зала, гримерні та обладнання гримерних знаходилися в оренді кандидата Віталія Михайлішина.

За коментарями звертайтесь:
Назар Тимощук,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області,
063 628 67 71, [email protected]

Прес-секретар Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА,
Григорій Сорочан
063 628 67 72, [email protected]

Попри те, що ОПОРА повідомляє тільки про концерт Буйнова, де роздавали агітаційні пакети кандидата Михайлішина, BukNEWS достеменно відомо, що такі самі пакети роздавали також у Літньому театрі на концерті Олександра Розенбаума, який розважав не освітян, а медиків. 

 

 

1