На чернівецькі вулиці вивели внутрішні війська

На чернівецькі вулиці вивели внутрішні війська

05.01.2013, 19:24

 Під час Різдвяних свят підрозділи Західного територіального командування внутрішніх військ, які займаються охороною громадського порядку працюватимуть без вихідних. 6, 7 та 8 січня до патрулювання вулиць Луцька, Івано-Франківська, Калуша, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, Ужгорода, Хмельницького та Кам`янець-Подільського на різдвяні свята залучатимуть внутрішні війська. Громадський порядок у західному регіоні України на Різдво охоронятимуть близько 600 військовослужбовців внутрішніх військ, наряди із собаками та патрулі на автомобілях. Крім того у Львові, Тернополі, Рівному та Кам`янець-Подільському військовослужбовці внутрішніх військ залучаються до охорони громадського порядку поблизу новорічних ялинок. Також військові правоохоронці спільно із міліціонерами чергуватимуть на залізничних станціях Львів, Чернівці та Івано-Франківськ з метою забезпечення громадського порядку та недопущення злочинів та правопорушень під час новорічних та різдвяних свят, - повідомив www.buknews.com.ua начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Інформація для роздумів - в Україні числельність міліціянтів у 5 !!!! разів більша за чиселіність Армії. До чого б це?

avatar

Фіма

06 січня 2013 19:08

Це до того що армія ні хрена не робить після 1945 року, а міліціянти хоть правопорядок на вулицях охоророняють, тому дармоїдів і меньше.

avatar

Василь

06 січня 2013 19:57

Коллличество полицейских в Германии на 100тыс.населения в три раза меньше чем В Украине. Полицейских у них меньше, а порядка в Германии на много больше чем в Украине
avatar

Антон

07 січня 2013 18:13