На Буковині затримали прикордонника, який отримав хабар у тисячу євро за сприяння контрабанді

На Буковині затримали прикордонника, який отримав хабар у тисячу євро за сприяння контрабанді

12.01.2017, 00:02

На Буковині затримали прикордонника, який вимагав хабар у 1000 євро за сприяння у контрабанді сигарет.

Про це molbuk.ua повідомили у прес-службі Чернівецького прикордонного загону.

"Так, спільною міжвідомчою групою у складі співробітників СБУ в Чернівецькій області, військової прокуратури та внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби сьогодні при спробі отримання неправомірної вигоди на околиці н.п. Вижниця був затриманий один з офіцерів Чернівецького прикордонного загону. Військовослужбовець саме планував отримати 1000 євро за сприяння у незаконному переміщенні 20 ящиків тютюнових виробів", - йдеться у повідомленні прикордонників.

Військовослужбовця затримано. Тривають невідкладні слідчі дії.

Водночас, за інформацією, яку на своїй сторінці у мережі Facebook опублікував головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, затриманим виявився начальник відділу прикордонного посту "Шепіт" відділу прикордонної служби "Селятин" Чернівецького прикордонного загону.

"Гроші прикордонний начальник вимагав від місцевого мешканця за "сприяння" у безперешкодному переміщенні/фактично перенесенні на собі/ до Румунії через державний кордон України 20 ящиків цигарок поза митним та прикордонним контролем. Грошові кошти виявлено та вилучено під час огляду місця події в повному обсязі. Начальника відділу затримано у порядку ст. 208 КПК Украіни, проводяться невідкладні слідчі дії", - повідомив Матіос.

На Буковині затримали прикордонника на хабарі у 1000 євро





Фото зі сторінки Анатолія Матіоса.

Джерело: molbuk.ua

1