На Буковині за місяць виявлено 31 нелегального перевізника

На Буковині за місяць виявлено 31 нелегального перевізника

27.06.2017, 18:31

Управлінням Укртрансбезпеки у Чернівецькій області перевірено 1036 транспортних засобів. За результатами перевірок складено 134 акти за порушення законодавства про автомобільний транспорт під час перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом та 18 актів за перевищення транспортними засобами нормативних вагових параметрів.

Для використання в організації роботи щодо припинення пасажирських перевезень, що здійснюються з порушенням вимог чинного законодавства, в області функціонує оновлена база даних щодо нелегальних автоперевізників.

Впродовж вищезазначеного періоду виявлено 31 нелегального перевізника, який здійснює свою діяльність поза межами правового поля.

Одночасно не виявлено порушень ведення обліку доходів та укладення трудових договорів із найманими працівниками та порушень проведення щозмінного медичного огляду водіїв та технічного огляду транспортних засобів.

Разом з тим, виявлено 1 факт безпідставної відмови в перевезенні пільгової категорії громадян.

Робота автоперевізників усіх форм власності продовжує перебувати на постійному контролі в управлінні інфраструктури обласної державної адміністрації.

1