На Буковині локомотив наїхав на авто, 'Мазда' на перехресті врізалась у 'Пежо', а водій збив насмерть чоловіка і втік з місця ДТП

На Буковині локомотив наїхав на авто, "Мазда" на перехресті врізалась у "Пежо", а водій збив насмерть чоловіка і втік з місця ДТП

14.04.2015, 18:57

Напередодні Великодніх свят на перегоні "Вадул-Сирет-Держкордон"Чернівецької області на неохоронюваному залізничному переїзді автомобіль зіткнувся з локомотивом.

Як повідомляє прес-служба УМВС України на Львівській залізниці, на перегоні "Вадул-Сирет-Держкордон" на неохоронюваному залізничному переїзді в с. Багринівка, Глибоцького району, Чернівецької області, резервним локомотивом здійснено наїзд на автомобіль марки ВАЗ 2108. Автомобілем керував 34-річний житель Чернівецької області.

Травмованих та постраждалих осіб немає. Затримки руху потяга не має.

Встановлено, що водій легкового автомобіля не врахував дорожньої обстановки (ділянка дороги з поганою видимістю) виїхав на нерегульований залізничний переїзд, внаслідок чого сталося зіткнення. Автомобіль отримав механічні пошкодження.

Напередодні Великодня, 11 квітня, у м. Сторожинець на перехресті вул. Чернівецької та вул. Карюкіна біля 16:00 сталося ДТП за участю двох автомобілів – "Мазда" (водій з Путильського району) та "Пежо" (водій з Сторожинецького району, с. Череш). Про це повідомляє "Сторожинець-інфо".

В обох автомобілях були неповнолітні діти. В "Мазді" крім водія знаходилася жінка та дитина, що була в дитячому автокріслі і не зазнала жодної травми. Як повідомили очевидці, дитину з білого "Пежо" та пасажирку червоного авто забрала швидка допомога, яка прибула дуже швидко. Після обстеження в лікарні, їх відпустили додому.

За словами водія червоної "Мазди", він запізно зреагував на червоний сигнал світлофора і не встиг вчасно загальмувати. Цим самим призвів до зіткнення другим авто.

Як повідомили в Сторожинецькому ДАІ, за попередніми оцінками обидва водії були тверезими. Водій “Пежо” отримав перелом стегна та забій ключиці. Проводиться експертиза.

 У селищі Красноїльськ Сторожинецького району у понеділок ввечері у дорожньо-транспортній пригоді загинув місцевий житель, 1950 року народження.

Про це журналісту molbuk.ua повідомили у центрі екстреної медичної допомоги.

Аварія трапилась приблизно о 22.20 у понеділок. Водій легковика, особа якого наразі невстановлена, збив чоловіка і зник з місця ДТП. Наразі міліція розшукує винуватця фатальної ДТП, повідомили у прес-службі УМВС в Чернівецькій області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ.

molbuk.ua 

ДОВІДКОВО:

У Чернівецькій області у першому кварталі 2015 року за фактами керування транспортними засобами у стані сп’яніння, виявленими працівниками ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом, місцевими судами 18 водіїв позбавлено права керування, 70 сплатили штраф, до двох водіїв застосовано адміністративний арешт.

Загалом, за ст. 130 КУпАП, застосованою судами до любителів керувати транспортним засобом у нетверезому стані, порушниками правил дорожнього руху сплачено 222 900 гривень штрафів, повідомляє прес-служба ДАІ області.

1