На Буковині відкрито одне кримінальне провадження за підкуп виборців

На Буковині відкрито одне кримінальне провадження за підкуп виборців

18.10.2014, 01:53

Загалом, з початку передвиборчої кампанії до УМВС України в Чернівецькій області надійшло близько 30 заяв про порушення виборчого законодавства. Левова частка з них – саме від представників громадянської мережі "Опора". Відкрито одне кримінальне провадження за підкуп виборців. Про це йшлося під час зустрічі начальника УМВС Валерія Зінченка з координаторами громадянської мережі "Опора" та громадянського руху "Чесно", повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

- В першу чергу, хочу наголосити, міліція – поза політикою. Ми не маємо жодних політичних вподобань і реагуємо на кожне порушення Закону однаково, незалежно від партійних кольорів, - зазначив Валерій Зінченко. - Ми всі зацікавлені в тому, щоб вибори пройшли на належному рівні, без порушень законодавства, провокацій та порушень громадського порядку, щоб весь світ переконався, що Україна – демократична держава, а українці – народ, котрий вільно та прозоро обирає своїх представників у Верховній Раді.

Члени "Опори" розробили довідкові листівки, на яких чітко пояснюються порушення виборчого законодавства. Адже часто бабуся, котрій дарують умовно кілограм цукру не знає, що це може виявитися купівлею її голосу. Такі листівки із роз’ясненням будуть висіти у кожному райвідділу міліції, місцевих адміністраціях, навчальних закладах, виборчій дільниці тощо. Також їх розноситимуть дільничні інспектори міліції. Особливу увагу приділятимуть тим громадянам, котрі голосуватимуть на дому. Також спеціальні тренінги проведуть і для працівників органів внутрішніх справ.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Надюша так відробляє кулявлобні бомбони) надюша, а ти до рівня лжешлюшки і бомжихи єреміци ростеш чи опускаєшся? Ги )))) такі мразі брехливі і за бомбони довго в фаворі кулявлобів неходют))))   Кості бамбони поки сезон! 

avatar

Чернівці

18 жовтня 2014 12:45

Для кулявлобної опори порушення лише у конкурентів, кулявлоби "чисті". Клоуни на грантах

avatar

!

18 жовтня 2014 13:43

Рух чесно то олєжка рибачук який на грантах сидить і великій правітель при пчеловоді! Смішно дивитися на цю фотографію, пора міліції бути міліцією, сбу бути сбу, а прокуратурі прокуратурою. Цей цирк прплачених швондерів кулявлобних закінчиться швиденько після виборів

avatar

Чеснейші

19 жовтня 2014 09:56

Надюша, а на сходці медіаюрістов , главний медіаюріст @йбернатор Ванзуряк був чи він по тєлєфону работаєт )))))))) опорно опо-р-н-о))))))))))

avatar

АліНалі з перевулку Шевченка

19 жовтня 2014 12:47

бійці Азов при зустріці кандидата від УДАРу побили спостерігача оппоррии в Києві , Надюшья Бабінска требує рішення суду! Надєжда бігом до  Ромка Ванзуряка він має чарівний телефон голови ода і буде вам рішення суду  ))))))) 

avatar

Ґвалт

19 жовтня 2014 16:03

Рішення вона хоче, а підсрачник нехоче?

avatar

?

19 жовтня 2014 19:26