На Буковині ветерани-афганці закликали діячів 'від політики' не піаритися на бронежилетах для бійців

На Буковині ветерани-афганці закликали діячів "від політики" не піаритися на бронежилетах для бійців

30.07.2014, 16:49

ЗВЕРНЕННЯ

Останнім часом в місцевих засобах масової інформації поширюються свідомо перекручені повідомлення стосовно засобів індивідуального захисту для бійців АТО.

Хотілося б зазначити, що нам – людям, які пройшли ту «неоголошену» війну і знаємо ціну життя, не зрозуміло спроби деяких діячів «від політики»  зробити собі «лице» та заробити «балів» на матеріально-технічному забезпеченні українських вояків.

Зрозуміло, що для місцевого «політичного бомонду» будь-який привід, а краще щоб він був жахливий і бажано із кривавим змістом, - це черговий  безкоштовний для них PR.

Можливо, краще застосовувати свої «здібності», виконуючи депутатські обіцянки на виборчому окрузі, де протікають дахи, відсутнє пільгове перевезення, дороги у жахливому стані та багато інших буденних справ,  які, на жаль не вирішувалися і не вирішуються без «авторитетного» втручання місцевого «політичного бомонду»?

Нагадуємо, що в першу чергу саме держава зобов’язана забезпечувати військових усім необхідних!!

Але враховуючи неналежний стан матеріально-технічного забезпечення армії, ми повинні подякувати всім тим небайдужим громадянам, які з перших днів проведення антитерористичної операції  взялися виконувати складну місію комплектування військовослужбовців, не дивлячись на труднощі, які виникали при вирішенні цих питань.

Поряд з цим у нашому місті знаходяться «діячі від політики», які використовуючи «брудні» технології та непрофесійний підхід перетворюють цю справу на боротьбу за вплив на ринок та поділ на «свій» - «чужий».

Ми  закликаємо усіх, хто яким-небудь чином причетний до цих «брудних» технологій – припинити спекулювати на темі АТО та вдатися до конструктивних дій.

Виходячи із вищезазначеного та з метою уникнення будь-яких спекуляцій на цій темі, Ми, учасники бойових дій в Афганістані, ВИМАГАЄМО – здійснювати перевірки на відповідність вимогам державних стандартів України всіх засобів індивідуального захисту,  які відправляються в зону АТО із залученням профільних спеціалістів та представників засобів масової інформації нашого краю.

КОЖЕН ПОВИНЕН ЗАЙМАТИСЯ  СВОЄЮ СПРАВОЮ!!!!!!!

У цей напружений та складний час для нашої країни усі мешканці Буковини, яким не байдужа майбутня доля України та її громадян мають об’єднати зусилля на встановлення миру та спокою у державі.

Адже, не дарма гаслом Чернівців є вислів «Viribus Unitis!», що означає  - Спільними зусиллями!

 Прийнято на засіданні Правління Чернівецької міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (Протокол №5 від 29.07.2014 року)

1


КОМЕНТАРІ (5)

а це не ті обрані афранці міські,які землю та квартири по декілька разів з рук влади отримували і далі лижут владні сараки

ГАНЬБА ! Ганьба тим хто кришує відмивання бабла на амуніції та СМЕРТЬ!!!! ГАНЬБА!!!!

avatar

соромно за тиких "афганців"

30 липня 2014 14:24

А мені соромно за "тиких" дописувачів! Афганці відверто написали про свою позицію. А ти сховався за анонімністю і тявкаєш з кущів. Якщо так переймаєшся - до бігом до воєнкомату і до хлопців на Схід.

avatar

Чернівчанин

30 липня 2014 16:17

ти курвію будеш штанці протирати у вланому кріслі-унітазі і тирити гроші з бюджету, а за тебе має хтось гинути?!

ТВАРІ ГЕТЬ З МІСТА ,КУРВИ ХОЧ НА СХІД ХОЧ В ТЮРМУ!!!! ПАСКУДИ ЯКІ ВЛІЗЛИ В ВЛАДУ НА ЛЮДСЬКІЙ КРОВІ!!!

avatar

до "чернівчанина"

30 липня 2014 16:35

Це, що хтось отримав надприбутки на продажу 65 бронежилетів - це ясно, любому. Але ось чому кинуті такі сили на захист цих продавців-аферистів - не зрозуміло. На ці бронежилети, порівнюючи їх з іншими, явно в декілька раз завищена ціна. Хтось добре погрів руки. Депутати викрили цих негідників. Подяка їм за це. А всіх, хто зазищає цю оборутку і виправдовує моральних уродів, можна сміло вважати подільниками в цій афері.

avatar

Віталій

30 липня 2014 17:22

А чому такі бурхливі емоції? А без мату слабО? Чи інтелекту не вистачає?

avatar

Чернівчанин

30 липня 2014 19:58