На Буковині 'Укрпошта' звільняє прибиральниць та працівників котелень, обов'язки яких виконуватимуть Дубовінський і решта заступників

На Буковині "Укрпошта" звільняє прибиральниць та працівників котелень, обов'язки яких виконуватимуть Дубовінський і решта заступників

20.04.2013, 02:57

До Чернівецького обласного осередку однієї з політичних партій звернулися обурені працівники Укрпошти. Люди наголошують, що технічних працівників позбавляють роботи, а їх функції пропонують виконувати заступникам керівника Чернівецької дирекції Укрпошта. Про це 19 квітня 2013 року повідомив голова Чернівецької обласної організації партії.

Як повідомив партфункціонер, технічні працівники отримали повідомлення про те, що з червня їх буде звільнено. Саме в такий спосіб дирекція Укрпошти має намір провести "оптимізацію". Та, як виявилося, "покращєння" зачепить не лише прибиральників та працівників котелень, яких "оптимізатори" вже давно за людей не вважають, але й керівництво підприємства.

"Відповідно до наказу дирекції "Укрпошти", функції прибирання та опалювання покладаються на заступників начальника підприємства. З такою пропозицією люди можуть погодитися і працювати далі, коли ж ні – їх також звільнять із роботи 18 червня 2013 року", – розповів про "листи щастя" до працівників очільник облорганізації.

Він також додав: "Депутати політсили докладуть усіх зусиль, аби людей не звільнили з роботи. Уявіть абсурдність ситуації, адже технічний персонал – зараз одна з найнезахищеніших категорій населення, цих людей не можна викидати на вулицю. Щодо заступників начальника чернівецької Укрпошти – треба мати елементарну повагу до людей. Кожен із цих заступників вчився, чимало пропрацював на підприємстві, аж поки не обійняв цю посаду. А тепер їх збираються загнати до котелень чи відіслати на вулицю з віником?".

Окрім цього усю інформацію щодо цієї проблеми передадуть народному депутатові України, членові Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці.

1