Померла на руках у лікарів: на Буковині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула дівчина, один з водіїв кинув авто й утік з місця аварії (ОНОВЛЕНО)

Померла на руках у лікарів: на Буковині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула дівчина, один з водіїв кинув авто й утік з місця аварії (ОНОВЛЕНО)

16.08.2021, 10:15

Внаслідок зіткнення двох автомобілів у селі Припруття травмувався один із водіїв, а його пасажирка загинула. Інший кермувальник утік з місця аварії. На місці ДТП працюють слідчо-оперативні групи ГУНП і відділення поліції № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького РУП.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася сьогодні, 16 серпня, вранці.

 Попередньо поліцейські з’ясували, що водій автомобіля «Opel Insignia» допустив зіткнення з автівкою «Audi». Залишивши транспортний засіб на місці аварії, кермувальник утік.

 У водія «Audi» медики діагностували струс головного мозку та забої і доставили потерпілого до лікарні для надання допомоги. За словами заступника головного лікаря медзакладу Вадима Ступницького, чоловік 1997 року народження, у нього задовільний стан.

Його 21-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.

 Наразі слідчі поліції вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смертельні наслідки.

Правоохоронці встановлюють особу водія автомобіля «Opel» і його місцезнаходження.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
 
Рятувальники розповіли деталі смертельної ДТП у Боянах, у якій загинула молода жінка. Її з автівки довелося витягувати за допомогою спеціального обладнання.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС в Чернівецькій області.

16 серпня о 05 год. 49 хв. на спецлінію 101 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на відрізку автодороги сполученням Чернівці-Житомир у межах села Припруття Боянської ТГ Чернівецького району. Як з’ясувалося, внаслідок зіткнення двох автівок – "Opel" та "Audi" – в останній із них опинилася затиснута пасажирка, 2000 року народження.

Щоб дістати її з машини, потрібна була допомога рятувальників, тому на місце події виїхав черговий караул 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця. Рятувальники за допомогою спецінструмента розтиснули конструкції авто та вивільнили звідти травмовану жінку, передавши її медикам. Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги жінка померла. Її тіло направили на судово-медичну експертизу міста Новоселиця.

Окрім цього, рятувальники забезпечили пожежну безпеку на місці дорожньо-транспортної пригоди. Всі обставини події наразі з’ясовують правоохоронці.




 

 
1