На Буковині у День закоханих зареєстрували 34 шлюби

На Буковині у День закоханих зареєстрували 34 шлюби

14.02.2019, 17:07

«Кохання поза часом – 2019». На Буковині у День закоханих зареєстрували 34 шлюби

У День Святого Валентина відділи ДРАЦС області працюють у посиленому режимі. Три відділи беруть участь у всеукраїнській акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом», яка дає можливість закоханим подати заяви, одружитися, відсвяткувати ювілейне весілля чи заручини з 8 години до опівночі. Така послуга 14 лютого доступна у Чернівецькому міському, Сторожинецькому та Новоселицькому районних відділах ДРАЦС. « Кохання поза часом ми проводимо вже другий рік поспіль. Цьогоріч першу заяву про реєстрацію  шлюбу подали о 8:25. Закохані ще мають час до 24.00. Загалом же сьогодні шлюб уклали 32 пари молодят, більшість з яких у Чернівцях», - зазначає начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Вікторія Васильчук, - Якщо врахувати, що це все ж таки робочий день, це немало. Приблизно вдвічі більше, ніж зазвичай».

 Новостворені родини вітали родичі та друзі, а представники буковинської юстиції вручали пам’ятні сертифікати та подарунки. Усі молодята мали можливість сфотографуватися у спеціальній фотозоні.   Закохані, які поєднали свої долі у День закоханих, вірять у те, що їхні шлюби будуть міцними і щасливими.

Повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області

 Зокрема, у Чернівцях сьогодні вийшла заміж власниця модельної агенції Ліна Ільніцька, яка представляла Україну на міжнародному конкурсі краси “Місіс світу-2017”. 

Церемонію одруження провели у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської, передає кореспондент molbuk.ua.

На сцені театру молодята висловили одне одному слова кохання. Під час свого зізнання Ліна Ільніцька прочитала своєму коханому власні вірші. Пізніше вони одягнули одне одному обручки, після чого станцювали перший весільний танець. 

Наречена на своє весілля закликала усіх гостей приносити замість квітів невеликі м’які іграшки для дітей з дитячих будинків. 

1