На Буковині судитимуть громадянина Молдови, який за 4000 USD переводив ухилянтів через кордон

На Буковині судитимуть громадянина Молдови, який за 4000 USD переводив ухилянтів через кордон

20.05.2022, 16:14

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановили, що 38-річний громадянин Молдови сприяв виїзду за кордон чоловіків віком від 18 до 60 років.  

За свої послуги чоловік отримував 4 000 доларів США за одну людину. Порушник на автомобілі «ЗАЗ-1102» привіз ухилянтів до лінії розмежування державного кордону України та Республіки Молдова, що розташована між містом Сокиряни та селом Гвіздівці. Звідки чоловіки у супроводі організатора, пішки повинні були потрапити до сусідньої держави, однак їх затримав прикордонний наряд.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування за фактом протиправної діяльності громадянина Республіки Молдова. Він обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушень, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо: 9 березня між населеними пунктами Сокиряни та Гвіздівці Дністровського району правоохоронці викрили 38-річного чоловіка, який організував переміщення ухилянтів мобілізації поза пунктом пропуску з України до Молдови. Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів незаконного бізнесу фігуранта. За скоєне йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.   

© Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/ 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1