На Буковині спробують встигнути до кінця року освоїти ще майже 30 мільйонів гривень, які  виділив уряд

На Буковині спробують встигнути до кінця року освоїти ще майже 30 мільйонів гривень, які виділив уряд

15.11.2019, 12:04

15 листопада делегація Чернівецької обласної державної адміністрації у складі заступника голови ОДА Ігоря Богатирця, директора Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації Віктора Подорожного, начальника аналітичного відділу Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства обласної державної адміністрації Олега Бабенка взяла участь у засіданні Комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку при Мінрегіоні. На комісії дегелація від Чернівецької області успішно захистила перерозподіл залишку коштів ДФРР у сумі 29 млн.грн. 

Їх спрямують на реалізацію наступних важливих проєктів:

Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с.Рідківці Новоселицького району – 23,4 млн. грн.;

Реконструкцію Недобоївського навчально-виховного комплексу (дитячого дошкільного закладу) в с.Недобоївці Хотинського району – 2,6 млн. грн.;

Реконструкцію приміщень Чернівецького обласного клінічного онкологічного диспансеру в м.Чернівці – 3,0 млн. грн.

Таким чином, 192 млн. грн. коштів державного фонду регіонального розвитку, виділених для Чернівецької області у 2019 році, повністю розподілено на реалізацію 27 інвестиційних проєктів.

1